Haberler

Fenerbahçe'nin, Jerome Boateng'i reddettiği ortaya çıktı!

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin, menajerler tarafından önerilen Bayern Münih'in yıldız ismi Jerome Boateng'i maliyeti nedeniyle reddettiği ortaya çıktı.

Yaz transfer döneminin sone ermesinin ardından bazı iddialar da gündeme düşmeye başladı. Takvim'de yer alan habere göre Fas asıllı Fransız stoper Adil Rami'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'ye bu transferin öncesinde Bayern Münih'ih 31 yaşındaki tecrübeli stoperi Jerome Boateng'in kiralık olarak teklif edildiği ancak Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu maliyeti nedeniyle kadrosuna katmadığı belirtildi.

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

76 kez Alman Milli Takım forması giyen Boateng'in piyasa değeri 20 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor.

GEÇEN SEZON 28 MAÇA ÇIKTI

31 yaşındaki geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 28 maça çıkarken gol atma becerisi gösteremedi. 2389 dakika sahada kalan Boateng, 2 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jérôme Boateng Bayern Münih Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Memleketim:

Red etti denmez ona. Ahmak Fenelilerden yeterli parayi dilenemediler denir. Sorarsan 30 milyon taraftari var. Ali Koc aynen Sener Senin züürt aga filmine cevirdi Fenerbahce kulübünü.

Yanıtla2116
)):

2 tane avm gezince özgüveni tavan yapmış gariban, Türkiye''de Koça para yok diyeni Allah çarpar

20
gercekci:

MEMLEKETIM:Aynen aman dikkat etsinler köyü satar ha.

20
misafir sanatci:

siz dalga gecin su anda uefa nin fair finans kuralina uefa ya giden takimlarin icinde en uyani fb cincon kardesler falcao yillik bonuslarla birlikte 10 milyon euro alacak bu parayi nasil odeyecek soruyorum size ben diyeyim 2 sik var birincisi ya avrupada final oynayacak illa final maci degil ceyrek yari finalda olur yada turkiyede yine sampiyon olacak. iste sonuc bu yoksa kulup kayyuma kadar gider avrupayada gidemez onun icin ali koca atip tutmayin. ali koc adam gibi kulup yonetiyor . . . . . . .

Yanıtla1913
DOGRU:

DOGRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

54
Sadece komiksin dostum:

İslam slimani ye verilen yıllık 5 milyon artı kiralama ücreti benziaya dökülen paralar 1 yılda 3 kaleci transferi 1. 5 yıllığına kiralanan ama doğru düzgün maç oynayamayan mosese verilen milyonlar zacj gibi ne olduğu belli olmayan topçuya verilen milyonlar sadece 1 tokatla hatırlanacak futbol oynayan jailson ve forma yüzü görmeden anadoluya giden altınordulu ve almancı gençler daha sayayım mı

24
canlı yayında para isteyen başkan:

ondan mı açıktan ç. rizeye para verilecek ya da rodriges bedava geldi ne hikmetse ya da 5 milyon euroluk elmas italyan ortaklara 18 milyon euroya gitti

11
diyalog bu:

koç: kaç para boateng:fb ye gelmem koç:çok pahalı

Yanıtla711
ne güldüm:

koç demiş acuna çıkacğız parayı toplayacağız bekle:):):)

Yanıtla711
zırla:

ağla

45
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title