Haberler

Fenerbahçe'nin kovmaktan beter ettiği yıldız futbolcuya Acun Ilıcalı sahip çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin bu yaz sözleşmesini feshettiği İtalyan forvet Joao Pedro, sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'e transfer oldu. İngiliz ekibi, 32 yaşındaki golcüyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer alamayan ve bu yaz sözleşmesi feshedilen İtalyan forvet Joao Pedro'ya sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Acun Ilıcalı sahip çıktı.

HULL CITY'E TRANSFER OLDU

Bonservisini elinde bulunduran tecrübeli golcü, Fenerbahçeli idareci Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e transfer oldu. İngiliz ekibi, İtalyan futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin kovar gibi gönderdiği yıldız futbolcuya Acun Ilıcalı sahip çıktı

FENERBAHÇE RAKAMLARI

2022 yazında İtalyan ekibi Cagliari'den Fenerbahçe'ye 4.68 milyon euro karşılığına transfer olan Joao Pedro'nun sözleşmesi bu yaz feshedilmişti. Sarı lacivertli takımda 28 maça çıkan 32 yaşındaki forvet, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin kovar gibi gönderdiği yıldız futbolcuya Acun Ilıcalı sahip çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hull City AFC Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Joao Pedro Fenerbahçe Joao Pedro Fenerbahçe Hull City Hull City Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Hayri:

hul city 18 takımlı ligde 16.sırada bu da buralarda operatör doktor gibi dolaşıyor zannedersin futbol profesörü yanına 3-5 yancı alıp her harekette seni alkışlayan halı saha da mı oldun bu kadar uzman

Yanıtla314
happy:

Hep aynı takımdan oluyor tamam da Ne kadar kalbiniz kötü arkadaş,ne var bunda şike falan ayıp oluyor :P

Yanıtla35
Sinan Bulduk:

Fener ne zaman kapıya çöp çıkarsa , hep Acun alıyor çöpü..

Yanıtla25
kenan koç:

Bizde yedik. Fesih parası yerine aynı haklarını acun vermiş hepsi bu

Yanıtla24
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title