Haberler

Fenerbahçe'nin Pato Aşkı Bitmiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son dönemde golcülerinden istediği performansı alamayan Fenerbahçe, Sao Paulo'nun yıldız golcüsü Pato'yu transfer etmek için harekete geçti.

Bu sezon golcülerinden istediği performansı alamayan ve son dönemde Emmanuel Emenike'nin düşük performansı sonrasında santrafor ihtiyacı gün yüzüne çıkan Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi belli. Brezilya ve Fransız basınında yer alan iddialara göre sarı-lacivertliler, devre arasında da girişimlerde bulundukları Sao Paulo'nun yıldız golcüsü Alexandre Pato için temaslarını sürdürüyor.

AVRUPA'YI İSTİYOR

Corinthians'ta kiralık olarak Sao Paulo formasını giyen ve uzun zamandır Avrupa'ya geri döneceği konuşulan 25 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda takımından ayrılmak istediği belirtiliyor.

İNGİLİZ VE İTALYANLAR PUSUDA

Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla sıcak temasta bulunduğu golcünün peşinde, İngiltere Premier Lig'den Everton ile birlikte, İtalya Serie A'dan Fiorentina, Sampdoria ve Genoa'nın da olduğu konuşuluyor.

9 MILYON EUROYA BIRAKMADILAR

Sporx'in haberine göre; Oyuncunun kulübü Corinthians, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile, Pato için devre arasında isim vermedikleri bir kulüpten 8-9 milyon euro teklif aldıklarını göstermişti. Kulübün genel menaceri Edu Gaspar yaptığı açıklamada, "Pato için 8-9 milyon Euro teklif almıştık. Ancak 2015'in sonuna kadar Sao Paulo'yla kiralık sözleşmesi var" derken, oyuncuyu serbest bırakmak için 14 milyon euroluk bir teklif beklediklerini vurgulamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Alexandre Pato Fenerbahçe Sao Paulo Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

reis:

emenikenin yerine koyun bekiri daha fazla gol atmazsa bende bi şeybilmiyorum. .

Yanıtla06
Emmanuel emenikeMobil-ANDROID:

Defol emenike allah belani vermesin.

Yanıtla32
BURHAN:

YILMAZ VURAL TEKNİK TÜRÜKTÜRÜN KRALI ADAMIN KRALI TOP OYNAMAYANA CEZA O KADAR

Yanıtla01
Sec1907Mobil-IOS:

Cok faydali olabilecegini zannetmiyorum.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title