Haberler

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi olay oldu! Kulüp paylaştığı videoyla tartışmaları bitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin isminin nasıl telaffuz edildiği tartışma konusu olurken, sarı-lacivertli kulüp kafalardaki soru işaretlerini bitiren bir video yayınladı.

Fenerbahçe, Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski'yi renklerine bağladı. Sarı-lacivertlilerin yeni transferinin isminin nasıl telaffuz edildiği ise merak konusu oldu.

İSMİNİ KENDİSİ TELAFFUZ ETTİ

Al-Ahli takımından Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski'yi 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağlayan Fenerbahçe, futbolcu ile ilgili özel bir video paylaştı. Sarı-lacivertli takıma imza attığı andan itibaren isminin nasıl telaffuz edildiği merak konusu olan futbolcu, videoda adını "Ezjan Alioski" olarak dile getirdi. Paylaşım kısa sürede sarı-lacivertli taraftarlardan binlerce beğeni aldı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi olay oldu! Kulüp paylaştığı videoyla tartışmaları bitirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

slim shady:

yunanistan sayesinde adamlar kuzey makedonyalı oldu. Sizde yazıyorsunuz. Kuzey kıbrıs diyemiyor kimse ama biz onların istediğini yapıyoruz.

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title