Haberler

İsmail Kartal yeni transferi hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

Güncelleme:
Abone Ol

A Takım'la çalışmalara katılan 17 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Jin-ho Jo, İsmail Kartal'ı mest etti. Kartal, genç orta saha için övgü dolu sözler kullandı. Mesut Özil'in derinleşen kadroda forma şansı iyice azaldı.

Fenerbahçe'nin genç yetenekleri dümene geçiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, Futbol Akademi'ye transfer edilen Jin-ho Jo ve İsak Vural'ı A Takım antrenmanına aldı. Genç futbolcular İsmail Kartal'ı adeta büyüledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi şov yaptı, İsmail Kartal hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

"FENERBAHÇE ORTA SAHA ARAMAZ"

Orta sahanın her yönünde rahatlıkla oynayabilen Jin-ho Jo için Kartal, "Çok iyi kumaşı var, tıpkı Arda Güler gibi. Oyunun iki yönünü de okuyor, topla ilişkisi çok iyi. Fenerbahçe uzun yıllar orta saha aramaz. A Takım'da rahatlıkla oynar. İsak Vural da inanılmaz yetenekleri olan bir futbolcu. Fenerbahçe'yi çok sevmesi mutluluk verici. Henüz 15 yaşında ama fizik kalitesi olağanüstü" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi şov yaptı, İsmail Kartal hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

FORMA ASLANIN AĞZINDA

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil'e af çıkması gündemde fakat Kartal'ın düşünceleri olumlu değil. İrfan Can, Pelkas ve Arda Güler'den hayli memnun olan İsmail Kartal, Mesut'a yer açmakta zorlanıyor. Ayrıca Mesut Özil'in tavırları da geleceğini olumsuz etkileyen bir başka önemli detay.

İsmail Kartal yeni transferi hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Mesut Özil Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Zend Raman:

Özil, in Pili bitmiş, artık herkes biliyor! 3 senede ne yapa bildi. Adamda Gaz kalmış olsa idi avropada kalırdı. Üstüne üstün bize kendini Aslan gibi satıyor, yok kardeşim bunu yemeyiz

Yanıtla936
Orçun Yılmaz:

SANARSIN İLK 11 OYNATACAK BUNUDA KORUMAK İSTEYECEK YEDEK OTURTACAK

Yanıtla1132
Sarpdeniz:

Eğer bitanesi bile 15 20 dk oynasın . . Dahada demem bişey

Yanıtla910
Murat Tuncay:

eğer oynatmak istiyorsan beşiktaş gibi koyarsın ilk 11e serdar ve can gibi,iyi bilmem ne demeyin boşuna

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title