Haberler

    Fenerbahçe Pato'ya Gidiyor

    Abone Ol

    Transfer çalışmalarını sürdüren ve Diego'yu bu akşam Türkiye'ye getirecek olan Fenerbahçe bir Brezilyalıyla daha anlaşma zemini arıyor.

    Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan ve Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ı bu akşam saatlerinde Türkiye'ye getirecek olan Fenerbahçe'de Brezilyalı harekatı Diego ile sınırlı kalacak gibi görünmüyor.

    Kadrosunda Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo ve Dirt Kuyt gibi birbirinden faydalı dört golcü bulunan sarı lacivertli takımın Emenike, Sow ve Webo'nun önümüzdeki sezon Afrika Kupası'nda forma giyecek olmaları ve Kuyt'ın da ilerleyen yaşı nedeniyle kadroya bir golcü takviyesi yapmak istediği uzun süredir sır değil.

    Pierre Webo'ya Al Nassr'dan gelen 5 milyon Euro'luk teklifi kabul eden Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmesi halinde rotasını şimdiden belirlemiş durumda. Diego ile birlikte yabancı sayısı 12'ye yükselecek olan sarı lacivertli takım Webo'nun ayrılması halinde Alexandre Pato için Cristian Baroni'nin de takasta kullanılacağı bir teklifle Corinthians'ın kapısını çalacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Alexandre Pato Fenerbahçe Türkiye Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title