Haberler

Fenerbahçe servet teklif etmişti! En-Nesyri, herkesi şaşırtan bir tercih yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uzun süredir yoğun mesai harcadığı Youssef En-Nesyri, tercihini Roma'dan yana kullandı. İtalyan ekibi Faslı golcü için 22 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır. En-Nesyri, Serie A'ya gidebilmek için kulübü Sevilla'ya baskı yapıyor. Tecrübeli forvet, transfer gerçekleşirse Roma'dan 1.4 milyon euro maaş alacak. Sarı-lacivertliler ise yıllık 6 milyon euro maaş teklif etmişti.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'de istediği haberi henüz alamadı. Roma ve Suudi Arabistan'dan da talipleri olan Faslı golcü'nün İtalyan ekibine yakın olduğu yazıldı.

ROMA BONSERVİSİNE 22 MİLYON EURO VERİYOR

İtalyan basınında yer alan habere göre; Roma, Youssef En-Nesyri için teklifini 22 milyon euroya çıkardı. Fenerbahçe ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifler daha yüksek olsa da Faslı futbolcunun, Serie A'yı istediği belirtildi.

DAHA AZ PARAYA İTALYA'YA GİTMEK İSTİYOR

Öte yandan Estadio Deportivo'nun haberine göre ise, Fenerbahçe'nin önerdiği yıllık 6 milyon euro maaşa rağmen Roma'nın 1,4 milyon euroluk teklifini kabul eden Yousseff En-Nesyri, Sevilla'ya teklifi kabul etmeleri için baskı yapıyor.

FENERBAHÇE VAZGEÇMEDİ

Bununla birlikte Fenerbahçe ve Al-Qadsiah'ın Youssef En-Nesyri'den vazgeçmediği ve Sevilla ile görüşmeler sürdürdüğü aktarıldı.

SEVİLLA KARİYERİ

Sevilla formasıyla toplamda 196 maça çıkan tecrübeli golcü, 73 gol ve 7 asist yaptı. İspanyol ekibiyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Pro Lig Suudi Arabistan Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol İtalya Spor Roma Roma Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

murat özbaş:

Aaa cok sasirdim nasil olabilir imkansiz ..mumkunati yok ..bi yanlislik olmasin?

Yanıtla3332
Ütopik Yorumcu:

ölmüş feneri kimse kaldıramaz

Yanıtla2321
Sinan Bulduk:

Olsun eden dZeko var onun yerine..

Yanıtla1826
hakan aslan:

fenerde ne yapsın adam. mourinhonunda iki senesi var zaten sonra o da yolcu

Yanıtla1122
Yunus Deliorman :

6 m. rağmen 1,5 m. kabul etti haberi doğru değil

Yanıtla813
Yılmaz Uğurlu:

Şaşırılacak ne var anlamadım futbolcu Uganda ligine mi gitmiş Seri A ve Roma. Haberin başlığına bakınca sanki Fenerbahçe Real Madrid de futbolcu Real Madrid'i reddetmiş Roma'ya gitmiş. Fenerbahçe mi Roma mı diye bir tercihte kalsam Roma'da oynamayı tercih ederim.

Yanıtla516
hacı avcı:

Gereksiz laf olsun çoğal dolsun

Yanıtla612
A.talha Durgut:

37 yaşın da fenere gelir..

Yanıtla26
Y Sarı:

Her şey para değil!

Yanıtla12
HAKSEN:

PARANIN BOLLUĞUNA BAK ADAMA 6 MİLYON VERİYOLAR AMA 1,5 MİLYONA ROMAYA GİDİYOR. HAR VURUP HARMAN SAVURUYORLAR SONRADA VERGİ MERGİ YOK...DEVLET ADALETTEN BAHSEDİYORSA ÖNCE BUNLARI TAKİBE ALSIN SONRA ŞU TEDBİRİ ARTIRDIK BUNU ARTIRDIK DEYİP VATANDAŞA YÜKLENMESİN....

Yanıtla12
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title