Haberler

Fenerbahçe soyunma odasında Mert Hakan Yandaş isyanı: Herkes kendine gelsin

Güncelleme:
Abone Ol

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olup kupaya veda eden Fenerbahçe'de, maç sonrası soyunma odasında kaptan Mert Hakan Yandaş'ın isyanı vardı.

Fenerbahçe başkentte, MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenildi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Maç sonrası sarı-lacivertlilerin soyunma odasında adeta isyan verdi.

Teknik Direktör İsmal Kartal "Oynadığınız futbol da tabeladaki skor da Fenerbahçe'ye hiç yakışmadı. Bunun özrü olmaz, bunu ancak sahada maçlarınızı kazanarak telafi edebilirsiniz" diyerek öğrencilerine sitem etti.

Hürriyet'in haberine göre; kaptan Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşlarına sert çıktı ve şu ifadeleri kullandı: "F.Bahçe elbet yenilebilir, elenebilir de ama böyle ruhsuz, mahkum, mağlubiyete razı gibi oynayamaz. Herkes kendine gelsin, böyle oynayanın takımda yeri olamaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş MKE Ankaragücü Türkiye Kupası Fenerbahçe Ankaragücü Türkiye MKE Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Mehmet Kankardes:

Sen kimsin be herkes kendine gelsin diyorsun? Sezon başında nereye versekte kurtulsak şu adamdan dedikleri adam şimdi kalkmış külhan beyliği yapıyor sahada her kavgada varsın sürekli ön planda olma çaban var.. seneye ankaragücüne gittiğinde en büyük Ankaragücü dersin. Bırakın bu filmleri değil şampiyon bulgaristan süt kupası alamaz bu takım

Yanıtla424
Serkan Özcan:

Eğer bu haber doğruysa kaptan Dzeko dururken Mert Hakan ın bunu yapmasına neden kızıyorsun arkadaş? Fenerbahçe kendine gelmeli yoksa şampiyonluk kaçacak tehlike çanları çalmaya başladı...Birinin bunları söylemesi gerekirdi sen söyleyene değil bu sözleri kafasına yerleştirip Fenerbahçe'de oynadıklarının farkına varmaları gerekiyor. Umarım bunun devamı gelmez ayağa kalkmamız gerekiyor yoksa iş işten geçecek...

14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title