Haberler

Fenerbahçe Sportif Direktörü, Barcelonalı Paco Alcacer İçin Teklifte Bulunacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, transfer listesinin başına Barcelona'da forma giyen Paco Alcacer'i yazdı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, öncelikle forvet mevkiine transfer yapmayı planlıyor. Listede Barcelona'nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer ilk sırada yer alıyor.

Comolli, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan İspanyol golcü Soldado da Alcacer ile ilgili Comolli'ye olumlu yönde rapor verdi.

FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Geçen sezon ligden düşme tehlikesi yaşayan Premier Lig temsilcisi Southampton gelecek sezon ligde daha iyi sonuçlar elde etmek için Paco Alcacer için devreye girdi. Ancak Başkan Ali Koç'un Barcelona ile olan iyi ilişkisi bu transferde F.Bahçe'yi bir adım öne çıkarıyor.

Transfer piyasasında iyi bağlantıları olan Comolli, seçeceği oyuncuları özel bir istatistik sisteminin filtresinden geçiriyor. Özellikle hücum oyuncularını 'pozisyon yaratma' verileriyle seçtiği biliniyor. Charlie Adam, Jordan Henderson ve Stewart Downing, bu konuda bir önceki sezon oldukça yüksek verilere sahip oyunculardı.

25 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Alcacer, bu sezon Ernesto Valderde yönetimi altında Barcelona'da iyi bir performans sergileyememişti. Özellikle Griezmann transferinin gerçekleşmesi durumunda, Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki forvet bu sezon La Liga'da 17 maça çıkarken 4 gol atıp 4 asist yaptı. Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan İspanyol golcü, 2016 senesinde Valencia'dan 25 milyon euroya transfer edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

ŞAPKACI:

ALİ KOÇ, COMOLLİ, AYKUT YADA BAŞKA TEKNİK ADAM VE YÖNETİCİLERİN FENERDE YAPTIĞI İŞİ , TEK BAŞINA GALATASARAY İMPARATORLUĞUNDA FATİH TERİM YAPIYOR. EY EZİK FB Lİ ARKEDEŞ UYANIN ARTIK UYANIN. MUTLU OLMAK İÇİN SİZDE BU İMPARATORLUK BÜNYESİNE DUHUL OLUN. VE 4-5-6 YILDIZI BİR FORMADA GÖRÜN. 10 SENE SONRA TS. BURSA, FENER, BEŞİKTAŞ IN TOPLAM YILDIZ SAYISINDAN FAZLA YILDIZIMIZ OLACAK O YÜCE FORMAMIZDA.

Yanıtla143
gerçeğin kendisi:

Valla doğru söylemişsin yıldızmış, paraymış, futbolmuş hepsi hikaye, kuracaksın ki zaten kurmuşsunuz geçmişten günümüze hakemler cemiyetini istediğiniz an şampiyonsunuz, ne parası ne futbolu hikaye önemli olan çaktırmadan sessiz sedasız düsüklerin şampiyonluğu

15
ŞAPKACI:

YALANIN TA KENDİSİSİN SEN. NE HAKEMİ. HAKEMLERİN TAMAMI FENERLİDİR VE EN ÇOK HAKEM SAYESİNDE PUAN TOPLAYAN TAKIMDA FENERLİDİR. ADAM GİBİ BİŞEY YAZDA SANA ŞAPKA TAKAYIM A CAHİL ÇOCUK. HA. UNUTTUM. ŞİKEMİ DEDİN.

21
ŞAPKACI:

BİR ŞAPKADA SANA TAKTIM DEEDDEE. BENİMKİ LENGRFÖTR ŞAPKALIDIR. GİRİŞ PROBLEMSİZ DE ÇIKIŞTA BİRAZ SIKINTI ÇIKABİLİR SANA.

02
DEEDDEE:

ŞAPKADAN ÇIKTIĞIN NASIL DA BELLİ CİN CON

10
ŞAPKACI:

MUHSİN ZATEN ANLAMANI BEKLEMİYORUM Kİ. İDRAKİ MEALİ BU KÜÇÜK AKLA GEREKMEZ, ZİRA BU TERAZİ BU KADAR SİKLETİ ÇEKMEZ. :)

01
en büyük eğlence fenevbahçe:

ali koçta olmadı bu fenevbahçe yine soni aykutla volkanla ismaille devam eder. volkan demirelde devam ediyormuş. desenize bu yıl yine en büyük eğlence fenevbahçe. fenevliler şifalı içecekler izleyin :)))

Yanıtla103
ŞAPKACI:

İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDİYORUM. YAŞASIN FİLİSTİN HALKI VE ONURLU DİRENİŞİ. GAZZEDE KUDÜSTE ELBET KURTULUŞ OLACAK VE YAHUDİ ASKERİ BOZGUNA UĞRAYACAKTIR. İSRAİL MENŞEİ ÜRÜN KULLANMA KULLANDIRMA.

Yanıtla47
gizliyahudiali:

bu yahudi feneri maceraya sokuyotr cebinden para vermez cünkü paraya tapiyorlar

Yanıtla74
yahudi ali:

israile sattı takımı bu ali

Yanıtla61
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title