Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu: İstifa Gibi Bir Düşüncem Yok

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Başkan Ali Koç'un istifasını istediği iddialarına cevap vererek, "Bu konuda söyleyebileceğim bir şey yok. Ali Koç ile böyle bir şey görüşmedik. İstifa gibi bir düşüncem yok." dedi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda sahasında Spartak Trnava'yı ağırlayacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu basın toplantısı düzenledi.

Cocu, Trnava maçının kendileri için çok önemli bir maç olacağını belirterek, "Bu önemli maç için görüşlerimi belirtmeden önce, ligde oynadığımız son maçta sizin sorularınızı cevaplayamadığım için üzüntülerimi bildirmek istiyorum. Çok duygusal bir zamandı benim için. Ama bugün burada sizin sorularınızı cevaplayacağım. Zagreb'de iyi değildik. Kendi sahamızda oynadığımız son lig maçında ise iyiydik ama skoru alamamıştık. Yarın önemli bir maç olacak. Çalışkan ve mücadele eden bir takımla oynayacağız. Kalitemizi göstermemiz gereken bir maç olacak" diye konuştu.

"ALİ KOÇ İLE İSTİFA KONUSU KONUŞULMADI"

Ali Koç'un istifasını istediğiyle ilgili bir soruya ise Hollandalı teknik adam, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok. Çünkü doğru değil bu durum. Ali Koç ile aramızda öyle bir konuşma gerçekleşmedi. Biz bir yolculuğa çıktık. Hepimizi etkiliyor bu durum. Bu durumdan çıkmak istiyoruz. Tek söyleyebileceğim bu. Biz sadece şu an yarınki maçı bekliyoruz" diye konuştu.

SKRTEL MÜJDESİ

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Martin Skrtel'in oynayıp oynamayacağıyla ilgili olarak, "Aramıza döndü. Antrenmanlara katıldı. Döndüğü için mutluluk yaşıyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Adınızı Yazın:

Cocu bizi bırakmaaa, bırakmaaa

Yanıtla311
KSK li mesut:

Ulan hepiniz futbol profesörü oldunuz. Sistem yeni. oyuncular yeni. hoca yeni. Yönetim yeni. Bu sezon diğer takımların olsun önümüzdeki sezondan itibaren titretir bu kadro. Sabredin biraz. Medyanın gazına gelmeyin...

Yanıtla55
Hadi bakalim:

Hee hee ikinci Ligi titretir bu kadro adim kadar eminim

01
Serdar:

Arkandayız cocu gitme ali de para cok ye parasını

Yanıtla17
Cocu:

Cocu : Hayrola lan bizi kim gönderiyormuş , biz adamı ağaç kovuğu gibi oyarız , Rotherdam çocuğuyuz oğlum biz , indir o elini asarım tavana bacaklarından , adamı hasta etmeyin . Benim adım cocu ben bu oyunu bozarım

Yanıtla08
GS:

Bizim İcin Kalmıs Gitmiş Sorun Degil. . BJK liler seviniyor bu hale. .

Yanıtla16
Trivole:

Bir Türk Takımı Avrupa mücadelesi veriyorsa, Biz Beşiktaşlılar canı gönülden başarılı olmasını isteriz. Zira Gs, Fb, Başakşehir veya Akhisar fark etmez, Hepside bizim gözümüzde Ülke değerleri için mücadele eden, etmeye çalışan kulüplerimiz. O yüzden Şahsen içinizde tortulaşmış (şahsınıza yorum) kin, nefret veya ihtiras duygularınız bizleri bağlamamakta. Biz Beşiktaşlılar tüm takımlarımızın başarısını Milli Başarı olarak görmekteyiz. Umarım Cocu ve Fenerbahçe hızlıca toparlanır

03
Köfteci Selahattin:

SORU ŞU : ALİ BAŞKAN SENİN ŞİRKETİNDE BÖYLE SENİ ZARARA UĞRATAN BİR MÜDÜRÜ NE YAPARSIN. NEYMİŞ ALİ BEYİN KREDİSİ VARMIŞ. YERİM SANA O KREDİYİ VERENLERİ OĞLUM TARAFTARIN KREDİSİNİ SORAN YOK.

Yanıtla23
YARIM KÖFTE KOKUYA.DDDDD:

Bİ YARIM EKMEK ÇEEEEEEEEEEEK KOKUYA AÇ KALMIŞ O:D:d:d:D

01
fenerlihalit:

yeni sezon titretir mi bu kadro ??? he canim he :))

Yanıtla41
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title