Haberler

Fenerbahçe, Kadın Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ı 2-0 yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasında konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte 6'da 6 yapan sarı-lacivertliler, liderliğini sürdürdü.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe Petrol Ofisi, Galatasaray Petrol Ofisi'ni konuk etti. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazandı.

5 DAKİKADA 2 GOL

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Ümran Özev ve 67. dakikada Yağmur Uraz kaydetti.

Fenerbahçe, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ı 2-0 yendi

FENERBAHÇE'DEN 6'DA 6

Bu sonuçla birlikte 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran sarı-lacivertliler, 6'da 6 yaparak puanını 18 yaptı ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe, bir sonraki maçta 10 Kasım Pazar günü Amed'e konuk olacak.

Fenerbahçe, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ı 2-0 yendi

CİMBOM'UN 2 MAÇI EKSİK

Peş peşe 3 galibiyetin ardından ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 9 puanda kaldı. Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları dolayısıyla iki maç eksiği bulunuyor. Aslan, bir sonraki maçta 3 Kasım Pazar günü Amed'i konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Turkcell Futbol Kadın Spor Futbol Kadın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Veysel null:

Galatasaray ın gerçek ve asıl derbideki galibiyeti çok mu ağrınıza zorunuza gitti "haberler"?

Yanıtla811
Fahri Soyler:

Çok büyük habermiş gibi yazıyorsunuz satılmış medya

Yanıtla612
Melike Taştan:

gerçek FB GS süper lig derbisindeki Galatasaray galibiyeti haberlerin yöneticisini bayağı bir üzmüş ki böyle boş bir haber yapma gereği duymuş.

Yanıtla710
O Z:

Türkiye Ev Hanımları Ligi.

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title