Haberler

Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında konuk olduğu Hollanda'nın Twente takımıyla 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 4'e yükselten sarı-lacivertliler, 3. hafta maçında İngiliz devi Manchester United'i konuk edecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Twente'ye konuk oldu. Sarı-lacivertliler, rakibiyle 1-1 berabere kalarak Hollanda'dan 1 puanla döndü.

OOSTERWOLDE DİREĞE TAKILDI

Fenerbahçe, karşılaşmanın 24. dakikasında gole çok yaklaştı. Sarı-lacivertli futbolcu Oosterwolde, sol çaprazda dar açıdan yaptığı vuruşta topu üst direğe nişanladı ve top oyun alanına geri döndü.

Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

TWENTE ÖNE GEÇTİ

Bu tehlikeli ataktan yalnızca 4 dakika sonra ev sahibi takım golü buldu. Twente'de Regeer, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. İçeriye çevirdiği topu kafa vuruşuyla ağlara gönderen Vlap takımını 28. dakikada 1-0 öne geçirdi. Bu pozisyonda Becao'nun topu çizgiden çıkarma çabası yeterli olmadı. Müsabakanın ilk yarısı da 1-0 Hollanda temsilcisinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

KANARYA BERABERLİĞİ YAKALADI

Sarı-lacivertliler, dakikalar 71 gösterirken skoru eşitledi. Amrabat'ın güzel pasıyla savunma arkasına sarkan Tadic, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşla fileleri buldu ve skor 1-1'e geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

AMRABAT'TAN İLK SKOR KATKISI

Fenerbahçe'nin Tadic ile bulduğu beraberlik golünde asisti yapan Sofyan Amrabat, takımının Hollanda deplasmanında 1 puan almasında önemli rol oynadı. sarı-lacivertli takımdaki ilk asistini yapan Faslı orta saha, yeni takımındaki ilk skor katkısını vermiş oldu.

Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

SIRADAKİ RAKİP

Bu sonuçla puanını 4'e yükselten Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de İngiliz devi Manchester United'i konuk edecek. 2 maçtan da beraberlikle ayrılan Twente ise aynı gün ve aynı saatte İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Sofyan Amrabat Dusan Tadic Fenerbahçe Fenerbahçe Hollanda Twente Twente Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Ser_hat:

Beğenmeyip gönderdiğiniz İsmail Kartal bu takıma 2 maçta 6 gol atıp 1 gol yedi.Morinyo paçayı zor kurtardı.Acun al sana hakemmm....

Yanıtla1243
Sadık:

Bu arada sekiztaş Türkiyeyi rezil etmeye devam ediyor,kendi evinde Frankfurta 3-1 yenildi.

Yanıtla2126
Can Tekin:

TEBRİKLER KANARYA ?????

Yanıtla627
Kemal A55:

Morinho isminin hakkını vermiyor twenteli oyuncular imza alır senin oyunculardan bu derece kadro farkı varken adamlara 5 tane net gol pozisyonu veriyorsun ismail kartal senden kötü teknik direktör olabilir ama maçlara hırsla hazırlanıp senden iyi sonuçlar alıyordu

Yanıtla121
Muhabbet Kuşu:

en nesryi alıp getirenin aklına batsu kalsa daha iyiydi

Yanıtla115
B.Deniz:

osurukcular puan mi aldı? Galatasaray sekizinci FB onuçüncü. Ne uyduruk başlık..

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title