Haberler

Fenerbahçe, Twente Maçı İçin Hazırlıklara Devam Ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maç için antrenmanlarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar detaylı taktiksel çalışmalarla sürüyor.

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında Hollanda ekibi Twente ile 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon hareketleri ve pas çalışmaları yapan futbolcular, taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Twente maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Teknik Direktör Jose Mourinho Fenerbahçe Antrenman Hollanda Twente Futbol Finans Spor Antrenman Teknik Direktör Futbol Finans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title