Haberler

Fenerbahçe, Umut Nayir ile anlaştı! Milli oyuncuyla imza an meselesi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Hangikredi Ümraniyespor'da forma giyen Umut Nayir ile anlaşma sağladı. Geçen sezon 17 gol atan milli futbolcu, imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'a geldi. Oyuncunun sarı lacivertlilerle 2+1 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de forvet arayışı hız kesmeden devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren yönetim aradığı forveti Hangikredi Eyüpspor'da buldu.

UMUT NAYIR İLE ANLAŞILDI

Fenerbahçe, geçen sezon Hangikredi Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giyen Umut Nayir ile anlaşma sağlandı. Sarı lacivertliler, milli futbolcu ile son detayları görüşüyor. Milli futbolcu önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe, Umut Nayır ile anlaştı! Milli oyuncuyla imza an meselesi

17 GOL ATTI

Geçen sezon performansıyla dikkat çeken Umut Nayir, 17 gol kaydederek ligin en fazla gol atan yerli oyuncusu oldu. Milli futbolcu, son olarak Galler karşısında kilidi açan golü kaydederek ay yıldızlıların 3 puan ulaşmasında önemli rol oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

ÖZGÜR VATAN:

Güzel bir üçüncü forvet olur.

Yanıtla05
slim shady:

fb şampiyonluk için tüm tuşlara basmaya başladı :D

Yanıtla14
Mevlüt:

İyi olsaydı Beşiktaş'ta kalırdı. Yedek forvet olur fenerde

Yanıtla14
Kemal Şenel:

Bu senede hayal kırıklığı??

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title