Haberler

Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Çağlar Söyüncü Milli takım kadrosundan çıkarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, sakatlık yaşadığı için A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçı kadrosundan çıkarıldı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında yarın İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

ÇAĞLAR SAKATLANDI

A Milli Futbol Takımı'nın dün akşam gerçekleştirdiği son antrenmanda sakatlık yaşayan Fenerbahçeli stoper Çağlar Söyüncü, İzlanda maçı kadrosuna dahil edilmedi. Milli takımımız, grubun ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, bu mücadelede Çağlar Söyüncü ilk 11'de sahaya çıkmış ve 90 dakika forma giymişti.

İlk maçta Çağlar Söyüncü'nün savunma partneri Abdülkerim Bardakcı olurken, teknik direktör Vincenzo Montella'nın stoper rotasyonunda Kaan Ayhan ve Samet Akaydın gibi alternatifleri bulunuyor.

Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Çağlar Söyüncü Milli takım kadrosundan çıkarıldı

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Çağlar Söyüncü Çağlar Söyüncü Milli Takım Fenerbahçe İzlanda İzlanda Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Vll. Murat:

bir millî maçta da Fenerbahçe futbolcusu sakatlanmasin

Yanıtla622
Sinan Bulduk:

Böyle böyle bitecek hepsi

31
Selim AYDOĞAN:

FENERBAHÇE daha önemli yazık oldu.

Yanıtla713
CENGİZ HAN:

Dünya'da futbol bitmiş, hep para olmuş. Bizim Türkiye'de zaten para olmuş tamamen. Futbol değil, PARA_BOL

Yanıtla08
Arda Baki:

Hep ki sakatsın be çağlar

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title