Haberler

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray'ın elenmesi sonrası olay paylaşımlar

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İsviçre ekibi Young Boys'a elenmesinin ardından Fenerbahçeli futbolculardan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın ''Söz konusu Türk Bayrağı ise bizde kansızlık olmaz...'' ifadeleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Diğer futbolcular Jayden Oosterwolde ve Mert Müldür de Galatasaray'a göndermede bulundular.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'u konuk etti. İsviçre'deki ilk maçı 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçta da rakibine 1-0 mağlup olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Cimbom, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

MERT HAKAN'IN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Yaşanılan veda sonrası Fenerbahçeli futbolculardan peş peşe paylaşımlar geldi. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"BİZDE KANSIZLIK OLMAZ"

Mert Hakan yaptığı paylaşımda, 'Herkes karakterine yakışanı yapar, söz konusu Türk Bayrağı ise bizde kansızlık olmaz… İyi geceler Büyük Fenerbahçe Taraftarı' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray'ın elenmesi sonrası olay paylaşımlar

Jayden Oosterwolde ise Fenerbahçe'nin Galatasaray'a attığı golün ardından yaptığı sevinci paylaşarak "İyi geceler" notunu düştü. Fenerbahçe'nin bir diğer futbolcusu Mert Müldür, Galatasaray'ı yendikleri maçtan bir fotoğraf paylaştı ve o da "İyi Geceler Büyük Fenerbahçe Taraftarı" notunu düştü.

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray'ın elenmesi sonrası olay paylaşımlar

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray'ın elenmesi sonrası olay paylaşımlar

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Mert Müldür Galatasaray Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Fenerbahçe Fenerbahçe İsviçre Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

isa yatar:

Sanki siz çok başarılıymış sınızda ona buna laf atıyorsunuz bir şampiyon olunda bu senede zor gibi bu futbolla

Yanıtla358333
ysn kzgl:

hayatınız taklitle geçiyor Monakko çocukları

Yanıtla273219
FOREVER FENERBAHCE:

Taklit diyene bak..Ac bak arşivede kulak işaretini ilk Tuncay Şanlımı yapmış eski samiyende yoksa sizin sonradan görmelermi..?

1410
biri bizi gözetliyor:

siz anca bunlarla mutlu olursunuz, kazanarak değil GS kaybettiğinde , tabi canım bi gece bile olsa rahat uyumak sizin de hakkınız, arada sizi mutlu etmek lazım yani..:)

Yanıtla235183
the yellow canary:

biri bizi gözetliyor: kazanarak değil mii :)) fotoğraflara bakıyorumda hepsi 10 kişiyle geseyi sahasında şampiyonluk için çıktığı maçta yendiğimiz foto lar :)))

88
Erkan Unal:

Fenerbahce şampiyonlar liginde kalır da bunu anlarım,konferans ligi diye uydurma bir ligde oynuyorsunuz hâla Galatasaray'dan alt kademede bulunan bir lig

Yanıtla18394
Eray A:

Fenerbahçe avrupa ligi 2.torba yanakcı gese 3. torba da,aklı yok fikri var son 30 avrupa maçında 3 galibiyet almış hala fenere sallasam diye uğraşıyor...

1115
Erkan Kaya:

Simdi nere gidecek gs acaba:)?

55
Tamer Bilici:

Yazdığını oku daha ne olduğunu bilmiyon avrupa liginde oynayacağız sizi elediler siz de oraya geldiniz haturladın mı

54
Ahmed Akif Kılıç:

Aynı ligde oynayacaklar bilgin olsun

26
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title