Haberler

Fenerbahçe'nin Eşcinsel Yıldızı Nişanlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, sevgilisi Brande Elise ile nişanlandı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Angel McCoughtry, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Brande Elise ile nişanlandı. Çift, nişan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Angel McCoughtry-Brande Elise çiftinin önümüzdeki aylarda ABD'de eşcinsel evliliğinin serbest olduğu bir eyalette evlenmeleri bekleniyor.

DAHA ÖNCE BARÇA MAÇINI BİRLİKTE İZLEMİŞLERDİ

Angel McCoughtry-Brande Elise çitfi, Fenerbahçe'nin diğer ABD'li oyuncusu Tina Charles ile birlikte Fenerbahçe Ülker'in geçtiğimiz günlerde Barcelona ile oynadığı maçı tribünden izlemişti.

Brande Elise, Angel McCoughtry'yi görmek için sık sık İstanbul'a geliyor. Sosyal medyada çok aktif olan Brande Elise, arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları sanal alemde paylaşıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

KRALX:

FENERLİLERİN KANINDA VAR BU OLAY :))

Yanıtla2121
asillaci:

kadın lezbiyense fenerbahçe ne yapsın ayol salak cinconlular siz oturun da 4dünüze yanın zavallılar dün gece 2 yediniz iyiye gidio takım : ))

Yanıtla1318
memoMobil-ANDROID:

aziz yıldıvımın kızları :)))))

Yanıtla1412
semra karabulut:

eşcinsellerin takımı fenerbahçe:)

Yanıtla1016
TARHANmobilWeb@haberler.com:

Ah fe5ler ah halinize bakmadan ŠANLI GALATASARAY A laf ediyorsunuz úzerinizdeki kara leke 7.sezon yikansaniz cikartamazsiniz

Yanıtla1510
cinconMobil-ANDROID:

Fenerbahçe'ye bu yakışır

Yanıtla1510
GÜL:

Böyle haberler yapıp olayı meşrulaştırıyosunuz. Birzamanlar şok olduğumuz haberler artık sıradanmış gibi geliyo zaten insanları baştan çıkaran medya. . .

Yanıtla516
hanimiş....:

fenerbahçeme yakışıııııırrr(((((((((

Yanıtla811
atakan:

bir tane boynuzluları var bir de lezleri olmuş çok mu şaşırtıcı :)

Yanıtla108
NURUM NUR:

ALLAH KAHRETSİN DİYORUM BAŞKA DA SÖZ YOK İNSAN OKUYOR BUNU YAPMAYIN HABER NORMAL BİR DURUM DEĞİL SIRADAN DEĞİL DUYURMAYIN AYIP GÜNAH NESİL BOZULUYOR

Yanıtla710
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title