Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, "Koyduk mu?" Yazısına Sinirlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker maçı sonunda skorbord'daki "Koyduk mu?" yazısı, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

Dün akşam oynanan ve Galatasaray Liv Hospital'in 88-82 kazandığı Fenerbahçe maçında skorbord'a yazılan yazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker maçından sonra skorbord'da "Koyduk mu?" yazısının yer almasına Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

"GEREĞİ YAPILACAKTIR"

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, yaşanan olayla ilgili Twitter'dan açıklamada bulundu. Özyer, şunları söyledi:

"Skorbord’da yazan nezaketsizliği tasvip etmemiz mümkün değildir. Müzik ve skorbord görseli hizmetini dışardan satın alıyoruz. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan tüm karşılaşmalarda bu kişi, aynı hizmeti başka kulüplere de vermektedir. Bu şahıs kulübümüz personeli değildir. Kontrolümüz dışında gerçekleşen bu olay sebebiyle gereği yapılacaktır. İki büyük kulübün adına yakışır bir rekabet sahada yaşanıyor. Bu rekabete bu şekilde gölge düşmesini kabul etmeyiz."



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Fenerbahçe Ülker Murat Özyer Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

uğurustek1907@gmail.com:

Cuma günü ülker arenada hesaplaşıcaz ergin atamanla kedileri.

Yanıtla2613
fenerliustek1907@gmail.com:

Ülker arenada bunların hesabını soracağız korkudan sıtada giremiceksiniz cuma günü görücez 6saraylilar ulker arena size dar.

Yanıtla2313
fenerliustek1907@gmail.com:

Cuma günü ülker arenada görüşcez sizinle kediler.

Yanıtla2212
galatalilariibo_peker@hotmail.com:

Hepinize iteliyem cim con

Yanıtla238
yusufwww.yusuf123@hotmail.com:

cimbomlu olarak bu hareketten hoşlanmadım. Spor ahlakına aykırı. Fenerlilerin de böyle kinlenmesine gerek yok. Orda bazı densizlerin yaptığı hareket tüm gsyi yansıtmıyor. Gavur deyip geçtiğimiz insanların yüzde biri kadar olabilsek keşke.

Yanıtla616
Hasanbk_mermer@hotmail.com:

Koymadikmi yani?????

Yanıtla44
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title