Haberler

Fenerbahçeliler çıldıracak! Altay Bayındır, Beşiktaş ile anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Manchester United'da beklediği forma şansını bulamayan milli kaleci Altay Bayındır, Süper Lig devi Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı. EURO 2024 sonrası resmiyet kazanması beklenen transfer için Beşiktaş'ın 5 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'den büyük umutlarla transfer olduğu Manchester United'da istediği forma şansını bulamayan milli kalecimiz Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor.

3 YILLIK ANLAŞMAYA VARDI

Daha fazla forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Altay, Manchester United yönetimine bu durumu iletti ve kolaylık istedi. Prensip olarak Beşiktaş ile anlaşmaya varan Altay Bayındır, 3 yıllık sözleşmeye "Tamam" dedi. EURO 2024 sonrası resmiyete dökülmesi beklenen bu transfer haberi için İngiliz basını da detayları paylaştı.

5 MİLYON EURO

Beşiktaş yönetiminin Altay Bayındır için 5 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Altay ile sezon biter bitmez anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Manchester United Manchester United Altay Bayındır Altay Bayındır Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş Futbol Altay Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Hasan YILDIZ:

Ben Fenerbahçeliyim , çıldıracak birşey yok Altay bizdeyken vazifesini yaptı ,şimdide bjk ye transfer oluyormuş , hayırlısı olsun başarılar diliyorum

Yanıtla1212
oktay memiş:

Asıl sana helal olsun HASAN BEY. Müthiş yorum...

054
Altan Kaya:

Biz değerini bilemedik Beşiktaş iyi yapmış iki tarafa da hayırlısı olsun

Yanıtla997
bekir özyürek:

Bjk Fb nin Kardes takimi neden cildirsin Adamlar :-)

Yanıtla2042
oğuz şengül:

tüm takımlar kardeş olmalı teşfik mafyacılık lobicilik satın alma gibi şeyler olmamalı dimi gsnin yaptığı gibi bunlar olmazsa temiz lig olur hak eden kazanır avrupada daha büyük işler başarırız aaa dur gs nasıl şampiyon olackaki 86 öncesi gs diye takımın olmadıgı malum kişinin sayesinde yükseldiği gibi gs bunlara muhtaçç çünkü büyük takım değil masa başı lobi takımı.

628
bekir özyürek:

Bjk Fbnin Kardes Takimi.. neden cildiracak Adamlar:-)

Yanıtla1818
bekir özyürek:

Erkan sezgin.. kusura bakma anlamadim ne demek istedigini?

41
Awesome:

Gittiği takımda oynasaydı onanadan daha cok iş yapardı fakat bilemediler. Sağlık olsun ama bu haberin aslı yoktur bence

Yanıtla228
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Uğurcan'ıda alın 3 kova Beşiktaş'ta olsun.

Yanıtla1410
Burhan ŞİŞMAN:

Haklısın, futbol kardeşliği... Sizin ve kankanız gibi örgüt kardeşliği değil...

Yanıtla111
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title