Haberler

Fenerbahçeliler sokakta: Ali Koç ve Acun Ilıcalı'yı istifaya çağırıyorlar

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray yenilgisi sonrası Başkan Ali Koç ve yönetimi için istifa yürüyüşü düzenliyor. İstanbul Valiliğine gönderilen yazıyla yürüyüş için izin talep eden taraftarlar, Valilikten çıkan onayın ardından Yoğurtçu Parkı'nda buluştu. Türkiye'nin birçok ilinden gelen taraftarlar, başkan Ali Koç ve asbaşkan Acun Ilıcalı'nın istifasını isteyerek protesto düzenledi.

Son olarak Kadıköy'deki derbide Galatasaray'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de taraftarlar, Başkan Ali Koç ve yönetimi için istifa yürüyüşü düzenliyor.

Fenerbahçeliler sokakta: Ali Koç ve Acun Ilıcalı'yı istifaya çağırıyorlar

ALİ KOÇ VE ACUN'U İSTİFAYA ÇAĞIRIYORLAR

Yoğurtçu Parkı'nda buluşan Fenerbahçeli taraftarlar, "Ali Koç istifa, Yönetim istifa" sloganları ile yürüyüş gerçekleştiriyorlar. İstanbul Valiliğine gönderdikleri yazıyla istifa yürüyüşü için izin talep eden taraftarlar, Valilikten çıkan onay ardından, Yoğurtçu Parkı'nda buluştular. Başkan Ali Koç ve yönetiminin istifasını isteyen taraftarlar, pankartlar açtılar.

Sarı lacivertlilerin önde gelen taraftar gruplarından biri olan Until The Grave (UTG), Kadıköy'de yer alan Yoğurtçu Parkı'nda toplandı. Türkiye'nin birçok ilinden gelen kişilerle birlikte protesto düzenleyen kalabalık, başkan Ali Koç'u istifaya davet etti.

Fenerbahçeliler sokakta: Ali Koç ve Acun Ilıcalı'yı istifaya çağırıyorlar

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe İstanbul Türkiye Ali Koç Ali Koç Kadıköy Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Hako Sanane:

Yok ya böyle iyi. Kalsınlar. Bu sene 5. Yıldızımızı takalım. Sonra bakarız ya

Yanıtla4073
adem karabıyık:

Mevcut yönetimin işi bilmediğine emindim ama artık FENERBAHÇE' li olduklarından da kuşku duymaya başladım.

Yanıtla784
Perwer:

Ali Koç başkan olduğu günden bu yana Fenerbahçe Spor kulübünü kendi markalarının reklam malzemesi olarak kullandı ve son olarak Acun Ilıcalı gibi gözünü para hırsı bölümüş bir aç gözlüğü de yönetime alarak kulübü adeta babalarının çiftliği gibi kullanmaya başladılar. Bu zihniyetten kimse başarı beklemesin, zaten bugüne kadar olmadı.

Yanıtla667
mustan guless:

Sana katılıyorum ben bir görme engelli olarak digiturk aldım almaz olsaydım derhal iade ettim zaten maçlarla bilmem galibiyetler ve onlar da olsun artık izlemeyeceğim Fenerbahçe şampiyon oluncaya kadar Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim

16
XYZ:

Ikisi de beni klupten soguttu

Yanıtla763
sinan çayırcı:

Ali koç başkan , Galatasaray şampiyon .

Yanıtla432
Murat Vural:

Türkiye nin en büyük fitnecibaşısı Ali Koç istifa et defolup git Fransa'ya ?

Yanıtla524
İbrahim Demirel:

Bu adam yüzünden yaklaşık 3 sezondur Fenerbahçe’yi takip etmiyorum o kadar da soğuttu beni takımdan.

Yanıtla113
Ray Tlu:

GFB de forma giymeyen, sonradan zenginleşen başındaki dizi karakteri eleman varken, bu tribünler ali koçu daha çok korur çünkü GS li taraftarların tezahüratı gibi Gitme sana Muhtaçlar, Anlamıyorlar. Ap…llar

Yanıtla39
Serhat Arik:

Bedava biletcilerin mamalari kesilince yürüyüslere baslamislar. Duyanda diger klüpleri eski futbolcular yönetiyor zanneder. Siz gidin Fenerbahceliliginizi sorgulayin mamacilar.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title