Haberler

Fenerli Yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan Bir Transfer Müjdesi Daha

Güncelleme:
Abone Ol

Sarı-lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bir orta saha oyuncusu daha transfer edeceklerini belirtti.

Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, artık Robin van Persie transferinin sonuçlanmasını beklemeye başlarken, bir yandan da orta sahaya bir oyuncu daha almak için çalışmalarını sürdürüyor.

EKŞİOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Dünyaca ünlü golcü Robin van Persie ile anlaşan ve bürokratik konuları çözdükten sonra bu transferi açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bir orta saha oyuncusu daha transfer edeceklerini belirtti.

MIKEL VE OZAN TUFAN VETO YEMİŞTİ

Daha önce Fenerbahçe'nin görüştüğü orta saha oyuncularından Chelsea'li John Obi Mikel ve Bursasporlu Ozan Tufan teknik direktör Vitor Pereira'dan veto yemişti. Adı Fenerbahçe ile anılan Inter'li Freddy Guarin ise listede bulunmuyor. Sarı lacivertliler Robin van Persie transferini bitirdikten sonra hızlıca bu transfere odaklanacak.

LİSTEDE İKİ İSİM VAR

Dış kaynaklı bilgilere göre; Chelsea'den Ramires ve Feyenoord'dan Jordy Clasie Fenerbahçe'nin listesindeki oyuncular. 28 yaşındaki Ramires, Brezilya milli takımında da oynuyor ve Chelsea ile sözleşmesi sürüyor. Feyenoord kaptanı Clasie de Robin van Persie gibi Hollanda milli takımında forma giyiyor. Premier Lig ekiplerinden Southampton'ın da kadrosuna katmak için uğraştığı 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde daha rekabetçi bir lige transfer olmak istediğini belirtmişti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

İlhan Yüksel Ekşioğlu Ozan Tufan Fenerbahçe Chelsea Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

ad:

gs sexsi klüp:)) pemboşlar morlar külübü:))))

Yanıtla28
KıskanmaMobil-IOS:

Kıskanma cinconlu seneye görüşürüz 6-0 tarih olacak size 10 atacagiz bu sene UEFA kupanızı çaydanlık yapacagiz bu sene buyuk Farkla sampiyob olacagiz bu sene

Yanıtla18
Adınızı Yazın:

eze eze yenecegız cımbomu busene

Yanıtla25
çekemezler:

ulan messi yi de alsak bi kulp takacaksınız nedir bu fener düşmanlığı len sonuçta aynı ülkenin takımı bu iyi oyuncularla ligde rekabet kalite artacak seneye daha daha iyi futbolcular gelecek çıta yükselecek. .

Yanıtla05
gerçek:

ŞİKE YAPMASINI İYİ BİLEN AKLANMASINIDA İYİ BİLİR. herifin tipinden türkiyenin en büyük kulübü GS ın UEFA KUPASINI aldığı yıldan beri gizli gizli azap çektikleri belli

Yanıtla40
gerçek:

gece kuşu Nani ye istanbul gecelerinde iyi eğlenmeler , şikecibahçe , yede şampiyönlar ligi elemelerinde İNŞALLAH iyi ELENMELERRAMAZANI ŞERİF HÜRMETİNE

Yanıtla40
fb:

Ramiressssss gelsin nolurrrrr

Yanıtla02
fb:

Krasic Diego yu satın ramiressssss i alın nolur

Yanıtla02
koyarMobil-ANDROID:

isiniz yokmu sizin gs lilar birakinda bizde takimimiza yorum yapalım

Yanıtla01
fb:

Robben i alsana robben i alsanaaa

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title