Haberler

Fernando Muslera'nın yerine eski Fenerbahçeli geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da Fernando Muslera ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. Muslera'nın yerine arayışlara başlayan sarı-kırmızılıların listesinde 3 kalecinin ismi ön plana çıkıyor. Bu isimler arasında daha önce Fenerbahçe forması giymiş bir kaleci de yer alıyor.

Galatasaray'da bir devir sona eriyor. Sözleşmesinin son yılındaki Fernando Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım, efsaneler arasında ismini yazdıran Muslera'nın yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

İLK ADAY MERET

İddiaya göre Galatasaray'ın listesinde 2'si yerli 3 kaleci bulunuyor. Yabancı kaleci olarak en güçlü adayının Alex Meret olduğu öne sürüldü. 27 yaşındaki İtalyan eldivenin Napoli ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Fernando Muslera'nın yerine eski Fenerbahçeli geliyorAlex Meret

YERLİ ADAYLAR DOĞAN VE BERKE

Sarı-kırmızılılarda yerli adaylardan birinin Doğan Alemdar olduğu aktarıldı. 21 yaşındaki milli kalecinin Fransız ekibi Rennes ile 2027 yılına kadar kontratı bulunuyor. Cimbom'ım diğer yerli adayının ise Berke Özer olduğu belirtildi. Eyüpspor ile sözleşmesinin son yılında olan 24 yaşındaki kaleci, daha önce Fenerbahçe forması da giymişti.

Fernando Muslera'nın yerine eski Fenerbahçeli geliyorBerke Özer

"KALECİ BULMAK KOLAY DEĞİL"

Muslera ile ilgili geçtiğimiz gün açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Geçen sene de bu sene de ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Doğan Alemdar Galatasaray Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Alex Meret Berke Özer Fenerbahçe Muslera Muslera Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

man over:

Uğurcan çakırı alın.Kendisi fanatik galasaraylı. Trabzonspor kardeş takımına gideceği için olumlu karşılar.

Yanıtla52117
erge_nekon:

işin gücün fitnelik

712
Halit:

Aynen kardeşim

35
Uğur Alkanat:

Günay neyimize yetmiyor

Yanıtla1842
huseyin eskin:

Yerli kaleciden bizim hiç yüzümüz gülmedi. Boşverin yerliyi

Yanıtla1737
Güner Idali:

ESER vardı Unutmayın.

02
Cafer Tekinalp:

Uğurcan niye aklanıza gelmiyor! Adam GS için her şeyi yapıyor. Nankör olmayın.

Yanıtla1526
ismail athan:

50 yaşında bir muslera en iyi türk kalecilerden çok çok iyidir 5 sezun daha türkiye süper liginde rahat rahat oynar

Yanıtla923
Emre Alemdar:

Altay olcak bence

Yanıtla19
Hüseyin Bal:

inakı pena yı alın 10 yıl kale rahat

Yanıtla37
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title