Haberler

Fernando Torres, Hamza Hamzaoğlu'nun Elini Sıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Atletico Madrid'de forma giyen Fernando Torres, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun elini sıkmayı reddetti.

Galatasaray'ın, Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi ilk maçında ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Atletico Madrid'in İspanyol yıldızı Fernando Torres'in, sahadan ayrıldığı sırada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tebriğine yanıt vermediği kameralara yansıdı.

ELİNİ GÖRDÜ AMA...

Golcü oyuncunun, Hamzaoğlu'nun elini uzattığını gördüğü, ancak jest ve mimikleri ile bu hareketten memnun olmadığı göze çarptı.

Galatasaray mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Torres, karşılaşmanın 60. dakikasında Jackson Martinez'in yerine oyuna dahil olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Fernando Torres Atletico Madrid Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

can cun:

Rezil Torres...adiii...!!!

Yanıtla914
MesutMobil-IOS:

Havan kime yabanci

Yanıtla316
beton:

terbiyesiz futbolcu sen kimsin

Yanıtla59
fb1 molde3Mobil-ANDROID:

madrid atınca golde, gelsin KOYSUN molde....

Yanıtla112
gs:

torres kim be galatasaray azmi real yildizlarini devirdi azmi yiktik avrupanin fatihi galatasaray metin oktayin tacsiz kralin emanetleriyiz bunlarda kim be

Yanıtla013
sinanMobil-ANDROID:

avrupadan sifir cekip gelenler iki kupali buyugunuz galatasaray saygi duymak zorundasiniz cunku siz oraya daha henuz yuz yildir ulasamadiniz

Yanıtla37
fuat çatlı:

hamza hoca şu el uzatmaları bırakmalı. kendi futbolcularıda oyundan çıkarken tersliyo. o pası atarsan golü yersin koz vermesene. fatih hoca oyundan oyuncu alırken sırtını dönerdi o tongaya düşmez tecrübeli hoca.

Yanıtla19
Koca ELİMobil-IOS:

Hamza Hoca'yı stad müdürü sanmıştır

Yanıtla09
xxx:

hay Allah iyiliğini versin çok güldüm ya

00
reis:

İyi yapmış bu hamzaoğluda herkese şirin gözükmeye çalısıyor yenilmişin neden diye sorgulayacağına rakip futbolcuların yolunu beklıyor birde imza isteseydin. . .

Yanıtla17
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title