Haberler

"Fethiyespor, Bucaspor ve Balıkesirspor'un Başarısına Saygısızlık Ediliyor"

Abone Ol

TFF 1. Başkan Vekili Özerten: "Bu üç takımımız da rakiplerine karşı çok başarılı bir performans ortaya koyarak tur atlamıştır" "Kupa statüsü ile ilgili şikayet gelirse, dinlemeye hazırız...

ALPER SEL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten güçlü rakiplerini eleyen Fethiyespor, Bucaspor ve Balıkesirspor'un başarılarının küçümsenmemesi gerektiğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Özerten, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "Kupa artık eskisi kadar popüler değil" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Bu, popülerlikten ne anladığınıza bağlı. Fenerbahçe, Beşiktaş,Trabzonspor ve Galatasaray'ın kupa maçlarına yedek ağırlıklı kadrolarla çıktığı görüşüne katılmıyorum. Sahaya çıkan kadrolara bir bakın bakalım yedek mi değil mi?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ı eleyen Fethiyespor, Bucaspor ve Balıkesirspor'un çok başarılı performans sergilediklerine dikkati çeken Ufuk Özerten, "(Büyük takımlar kupayı önemsemiyor ya da ciddiye almıyor) gibi ifadelerle, Bucaspor, Balıkesirspor ve Fethiyespor'un başarısına saygısızlık ediliyor. Bu üç takımımız da rakiplerine karşı çok başarılı bir performans ortaya koyarak, tur atlamıştır" şeklinde konuştu.

"Yeni fikirlere kapımız açık"

Özerten, kupada mevcut uygulamanın devam edip etmeyeceğiyle ilgili olarak, "Kupada statünün değiştirilmesi ile ilgili kulüp başkanlarından bir istek gelmesi halinde konuyla ilgili çalışma yapabiliriz" dedi.

Yeni fikirlere her zaman açık olduklarını kaydeden Ufuk Özerten, "Biz Türkiye Kupası'nın bu şekilde oynatılmasında herhangi bir sorun görmüyoruz. Ancak yeni fikirleri olan, farklı görüş ve tavsiyeleri olan varsa, her daim kapımız açık. Fakat kulüplerimizi yöneten değerli başkanlardan konuyla ilgili bize ulaşan resmi bir talep yok" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Ufuk Özerten Fethiyespor Bucaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title