Haberler

FIFA Kadınlar Dünya Kupası

Abone Ol

Kanada'da hafta sonu başlayan FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın üçüncü gününde dört maç oynandı.

Kanada'da hafta sonu başlayan FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın üçüncü gününde dört maç oynandı.

Kanada'nın Vancouver kentinde BC Place Stadyumu ile Winnipeg kentindeki Winnipeg Stadyumu'nda C ve D grubu maçları yapıldı.

C grubunun ilk maçında, Kamerun Ekvador'u 6-0 mağlup etti. Kamerunlu Gaelle Enganamouit attığı 3 golle hen yıldızlaştı hem de maça damgasını vurdu. Aynı zamanda doğum gününü kutlayan Enganamouit oynadığı futbolla FIFA tarafından maçın en değerli oyuncusu seçildi.

C grubunun ikinci maçında İsviçre ile Japonya, karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen maçı Japonya, Miyama'nın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

D grubunun ilk maçında da Nijerya ile İsveç karşı karşıya geldi. Winnipeg Stadyumu'ndaki maç 3-3 berabere sonuçlandı.

Winnipeg'de oynanan D grubunun diğer maçında ise Amerika Birleşik Devletleri ile Avustralya karşılaştı. Avustralya'yı 3-1 yenen ABD, bu skorla grubun liderliğine yükseldi.

Kupada bugün de, E ve F Grubu maçları oynanacak. F Grubu'nda Fransa-İngiltere ve Kolombiya-Meksika maçları ile, E Grubu'nda da İspanya-Kostarika ve Brezilya-Güney Kore karşılaşmaları gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Spor

Vancouver Winnipeg Kanada Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title