Haberler

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Kadın Voleybol Takımı, finallere kalmayı garantilediği Milletler Ligi'nin 3. haftasının 4. maçında, Brezilya'ya 3-0 yenildi. Milliler, bu sonuçla dünya sıralamasında birinciliği Brezilya'ya kaptırdı. Grup aşamasını 25 puanla 6. sırada tamamlayan son şampiyon Türkiye, çeyrek finalde Polonya ile eşleşti. Milletler Ligi finalleri, Tayland'ın ev sahipliğinde 20-23 Haziran tarihlerinde Bangkok'ta düzenlenecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 14-25, 14-25 ve 19-25'lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEYİ KAPTIRDIK

Finallere yükselmeyi garantileyen ay-yıldızlılar, Çin'in Hong Kong özel idari bölgesinde oynanan mücadeleyi kaybederek turnuvanın grup aşamasını 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamladı. Son VNL şampiyonu Türkiye'nin dün Çin'e yenilmesiyle ele geçirdiği kadınlar dünya sıralaması liderliğini perçinleyen Brezilya ise 12'de 12 yaparak finallere lider olarak gidecek.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-0 yenildi

ÇEYREK FİNALDE RAKİP POLONYA

Tayland'ın ev sahipliğinde 20-23 Haziran tarihlerinde Bangkok'ta düzenlenecek FIVB Milletler Ligi finallerinde mücadele edecek Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya ile eşleşti. Milli takım, VNL grup aşamasını 25 puanla 6. sırada bitirirken, Polonya grubu 30 puanla 3. sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Filenin Sultanları Filenin Sultanları Brezilya Brezilya Voleybol Türkiye Bangkok Tayland Polonya Dünya Kadın Spor Kadın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Gjerj Kastoroiti:

erik dalı oynasaydiniz zayıf rakipleri yenmek ile olmuyor hep söyledim şöhret başlarını donudrdu reklamlara devam

Yanıtla1337
Sinan Bulduk:

Tebrikler brezilya :)

915
Gjerj Kastoroiti:

maç sonu röportajda kazanınca makyajlı güzeller Eda Erdem hade baladin Ebrar abi kaybedince ortada yok vargas zaten paraya bakıyor öle gunu birlik basarilarla meşhur oldurlar parayı reklamlardan insirdiler

Yanıtla924
Gjerj Kastoroiti:

şunu yazmayi unutmuşum bu ülkede en büyük alkışı ampute milli takımı hak ediyor gerisi yalan biz vikeybol ülkesiyiz falan hikaye şirketler vergiden kaçmak için voleybol kulüplerine inanlimaz yatırım yapıyor Brezilyadan 7 oyuncu düşünün ülkede oynuyor bir tane elle tutulur oyuncu yok vargasi çakma türk yapmasan geçen sene eksik kadro olan diğer takımlarla yarisamazdin işin özü Avrupa yatırım yapmadığı için spora biz önde görüp kendinizi bişi sanıyoruz kixlarida güzel simarttik ama parayı indirdiler

Yanıtla524
Orhan Özsoy:

Özel uçak mı istiyorsunuz kızlar sizz

Yanıtla722
Mehmet Arı:

vah vah kek takımlar yokmuydu yenecek show ancak işiniz gücünüz

Yanıtla617
Sedat Macit:

Yaa öyle işte

Yanıtla69
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title