Haberler

    Forvette Kriz

    Abone Ol

    Sarı-lacivertlilerde forvetler sıkıntı yaşıyor. OPTA’nın hazırladığı özel analizde, 20. haftalar sonunda en kötü forvet hattı performansı bu sezon izlendi.

    Sarı-lacivertlilerde forvetler sıkıntı yaşıyor. OPTA'nın hazırladığı özel analizde, 20. haftalar sonunda en kötü forvet hattı performansı bu sezon izlendi. Buna göre, şu anki mevcut kadroda yer alan Soldado-Fernandao-Janssen üçlüsü, 20 haftada 6 gol atabildi. Bu da son 5 yılın en kötü rakamları oldu.
    2013-14, 2014-15 ve 2016-17'de Sow tek başına sırasıyla 8, 8 ve 9 gol attı. 2015-16 sezonunda da Fernandao yine tek başına 10 gol kaydetti.
    Sürpriz transfer
    Fenerbahçe, İsveç ekiplerinden Jönköping Södra'nın U19 takımında oynayan Andreas Kilit ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivetlilerin yeni transferi bir süre altyapı takımlarında forma giyecek. 1.94 boyundaki Kilit'in Türk asıllı olduğu belirtildi. Öte yandan, genç yıldızın orta sahada ve stoperde oynadığı ve sol ayaklı olduğu kaydedildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title