Haberler

Franco'nun Sözleşmesi Feshedildi

Abone Ol

Galatasaray, Kaleci Leo Franco ile Yollarını Ayırdı

Galatasaray kulübü, Arjantinli kaleci Leo Franco ile sözleşmesini feshetti.

Sezon başında Atletico Madrid'den bedelsiz alınan ve gösterdiği performans nedeniyle yönetimin gözden çıkardığı kaleci Leo Franco ile yollar resmen ayrıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, Arjantinli kaleci ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Leo Franco ile olan sözleşmemizi feshettik. Kendisiyle karşılıklı olarak anlaştık, kulüp bulduğu takdirde bonservis bedeli istemeyeceğiz" dedi.

Leo Franco, Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta Selçuk'tan yediği hatalı golün ardından bir daha forma şansı bulamamıştı.

Aykut ile sözleşme yenilendi

Merhum Özhan Canaydın'ın adını taşıyan Florya'daki parkın açılışında konuşan Polat, kaleci Aykut Erçetin ilr sözleşme yenilendiğini, Aykut'un yanı sıra Ufuk'a da güvendiklerini belirtti.

Polat, Beşiktaşlı kaleci Hakan Arıkan'ın transferi için, "tam bilemiyorum. İsimler gündeme gelebilir" dedi.

Başkan Polat, kaptan Arda Turan için resmi teklif gelmediğini, gündemlerinde Frank Rijkaard'a Türk yardımcı antrenör tasarrufunun da bulunmadığını vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title