Haberler

Fransa İçişleri Bakanı Darmanin: Benzema'nın Müslüman Kardeşler ile kötü şöhretli bağlantısı var

Güncelleme:
Abone Ol

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, İsrail saldırısı altındaki Filistin'e destek veren Karim Benzema ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Darmanin yaptığı açıklamada, "Karim Benzema'nın, Müslüman Kardeşler örgütü ile kötü şöhretli bağlantıları var. Bu grup Avrupa'da terörist olarak adlandırılıyor." dedi.

İsrail'in Gazze'de yaptığı hastane katliamına tepki gösteren futbolculardan biri olan Karim Benzema ile ilgili Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin çarpıcı bir açıklama yaptı. Darmanin, Benzema'nın Müslüman Kardeşler ile bağlantısı olduğunu belirtti.

"MÜSLÜMAN KARDEŞLER İLE KÖTÜ ŞÖHRETLİ BAĞLANTILARI VAR"

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Cnews Ntwork canlı yayında yaptığı açıklamada, "Karim Benzema'nın, Müslüman Kardeşler örgütü ile kötü şöhretli bağlantıları var. Bu grup Avrupa'da terörist olarak adlandırılıyor." ifadelerini kullandı.

"TÜM DUALARIMIZ GAZZE SAKİNLERİ İÇİN"

Benzema destek mesajında, "Tüm dualarımız bir kez daha kadınlar ve çocukları ayırt etmeyen haksız bombalamaların kurbanı olan tüm Gazze sakinleri için." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İçişleri Bakanı Gerald Darmanin Karim Benzema Filistin Fransa İsrail Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title