Haberler

Fulham Puanı Bent ile Kaptı

Abone Ol

Premier Lig'de 25. haftanın kapanış maçında lig sonuncusu Fulham'ı konuk eden Manchester United uzatma dakikalarında Darren Bent'in golüne engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Old Trafford'da oynanan maçın ilk yarısını 19. dakikada Steve Sidewell'in golüyle 1-0 önde tamamlayan lig sonuncusu Fulham karşısında 78. dakikada Van Persie ile beraberliği yakalayan Manchester United, 2 dakika sonra Michael Carrick ile skor üstünlüğünü eline geçirdi.

Ancak karşılaşmada son sözü Fulham söyledi ve ikinci yarıda oyuna giren golcüsü Darren Bent'in 5 dakikalık uzatmanın 4. dakikasında kaydettiği golle United deplasmanından 1 puanla dönemeyi başardı ve 5 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Fulham bu beraberliğe rağmen 20 puanla ligin dibinden kurtulamazken, haftayı 41 puanla tamamlayan ve son 6 haftada 10 puan kaybeden Manchester United lider Chelsea'nin 15 puan, Şampiyonlar Ligi katılım hakkını elde edebilmesi için ligi bitirmesi gereken 4. basamakta bulunan Liverpool'unsa 9 puan gerisinde 7. sırada yer aldı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manchester United Steve Sidewell Fulham Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title