Haberler

İlkay 17 Ay Sonra Gol Attı, Kloop Çıldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Borussia Dortmund, Hoffenheim'ı 1-0 yenerken İlkay Gündoğan 17 ay sonra golle buluştu. Türk oyuncunun golünden sonra Kloop sevinçten çılgına döndü.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan 14. hafta maçında Borussia Dortmund, sahasında Hoffenheim'ı, Türk asıllı Alman Milli Takımı oyuncusu İlkay Gündoğan'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

17 AY SONRA GELEN GOL

Signal İduna Park Stadı'nda oynanan ve 80 bin 677 biletli seyircinin izlediği karşılaşmada Borussia Dortmund, ilk yarıyı 17. dakikada İlkay Gündoğan'ın attığı golle 1-0 önde geçti. Karşılaşmanın tek golünü kaydeden Türk oyuncu İlkay Gündoğan 17 ay sonra ilk kez fileleri havalandırdı. İlkay'ın golünden sonra Jürgen Klopp sevinçten havalara uçtu.

DORTMUND NEFES ALDI

Bundesliga'da son haftalarda düşüş yaşayan ve geçen hafta puan cetvelinde son sıraya kadar gerileyen Borussia Dortmund, bu karşılaşmadan önemli üç puan alarak nefes aldı.



NURİ YEDEK SOYUNDU

Sarı-siyahlı ekibin teknik direktörü Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan'ı ilk 11'de oynatırken, Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı ile dünya şampiyonu olan kaleci Roman Weidenfeller, Kevin Grosskreuz, Eric Durm ve Matthias Ginter'i yedek soyundurdu. Milli futbolcu Nuri Şahin de yedekler arasında yer alırken, karşılaşmada kaleyi Avustralyalı Mitchel Langerak korudu.



DORTMUND 4.GALİBİYETİNİ ALDI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile birlikte D Grubu'nda yer alan Borussia Dortmund, Bundesliga'da 4. galibiyetini alarak 14 puan ve maç fazlasıyla 14. sıraya yükseldi. Sezon başında şampiyonluk adayları arasında gösterilen sarı-siyahlı ekip, lider Bayern Münih'in 19 puan gerisinde bulunuyor. Hoffenheim ise 20 puanla 7. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA / Spor

İlkay Gündoğan Almanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

SPORTIF:

TÜRKIYE DEKI FUTBOLCULAR ILKAY DAN ÖRNEK ALSINLAR . ILKAY ANLINDAN ÖPÜYORUM SENI

Yanıtla09
TAY OCOZADE:

BAZEN HABERLERI YAPAN YUZEYSEL GAZETECILERIN OKUYUCULARLA DALGA GECTIYINI DUSUNUYORUM CÜNKÜ klopp cildirdi yazisi yaziyorsun sonra gercekten cildirdi göruntusu yerine alkisladigi göruntuyu gösteriyorsun SACMA BIR HABER

Yanıtla24
soru:

videoda kloop niye yok?

Yanıtla41
Erol Ca:

Sen ya körsün yada Kloop kim bilmiyorsun :-)Görüntünün 12. saniyesindeki Kloop degilde kim peki. . . töbe töbe bide yorum yazmazmi buraya. .

34
Telliogullari:

Arkadaslar Kloop degil Klopp. . . .

12
Yusuf D.:

Klop''un sevincinin artık bitip alkış kısmını göstermiş, sevincinin tamamını gösteren video''yu koysalardı. . koşup havaya zıplıyordu resmen(2. fotoğrafta) . Bu arada bir sezon süren sakatlıktan çıktıktan sonra ilk defa ilk 11 e girip gol atan. . vede maçta güzel oynayan İlkay''ıda kutluyorum.

Yanıtla13
Helal:

yürü be TR

Yanıtla02
taşerön:

led tv ve hd uydu cihazım olmadığı için bu maçı akşam netten izledim acaba kaç kişinin led tv si ve hd uydu cihazı var o kadar kanalın var trt hd den veiyosun maçı be mübarek trt

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title