Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Abone Ol

Giresunspor Teknik Direktörü Ertem: "Aydınspor 1923 deplasmanında aldığımız 3 puanı Giresun halkına armağan ediyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, Aydınspor 1923 karşısında aldıkları 3 puanı Giresun halkına armağan ettiklerini söyledi.

Ertem, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Aydınspor 1923'ü 3-1'lik skorla mağlup ettiklerini anımsattı.

Ertem, 3-0 kazandıkları Tokatspor maçıyla ligde çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, "Aydınspor 1923 maçı bizim için dönüm noktasıydı. Tokatspor maçıyla yakaladığımız çıkışımızı Aydınspor 1923 maçını da kazanarak sürdürmek istiyorduk. İstediğimiz gibi de oldu, kazanmayı başardık, çok mutluyuz" dedi.

Aydınspor 1923 karşılaşmasında alınan galibiyeti Giresun halkına bayram hediyesi olarak armağan ettiklerini ifade eden Ertem, şunları söyledi:

"Ligde oynadığımız 5 maçta istediğimiz sonuçları alamamıştık. İyi oynuyor ama bunu skora yansıtamıyorduk. Bu da bizde strese ve baskıya yol açmıştı. Ligin 6. haftasında oynadığımız Tokatspor'u farklı yenerek bu baskı ve stresi üzerimizden attık. Aydınspor 1923 maçı bizim için bir dönüm noktasıydı. Galip gelip hem tırmanışa geçecektik hem de kazanma geleneğimizi sürdürecektik, öyle de oldu. Aydınspor 1923 deplasmanında aldığımız 3 puan ilerisi için çok önemli. Deplasmandan aldığımız 3 puanı Giresun halkına armağan ediyorum. Bu maçı kazanarak onlara çok iyi bir bayram hediyesi vermiş olduk." - Giresun

Kaynak: AA / Spor

Aydınspor 1923 Giresunspor Ahmet Ertem Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title