Haberler

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Abone Ol

Bursaspor'un yeni transferi Taiwo, basına ve taraftarlara tanıtıldı Taiwo: "Ben futbolcu olarak, siz de taraftar olarak görevimizi yapalım ve şampiyonluk kupasını tekrar Bursa'ya getirelim"

Bursaspor'un, İtalya'nın ünlü kulübü AC Milan'dan transfer ederek 3 yıllık anlaşma imzaladığı Nijeryalı Taye Taiwo, "Ben futbolcu olarak, siz de taraftar olarak görevimizi yapalım ve şampiyonluk kupasını tekrar Bursa'ya getirelim" dedi.

Taiwo, kulübün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törende basına ve taraftarlara tanıtıldı.

Kulüp İkinci Başkanı Rıdvan Şen, İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuoğlu ve Sportif Direktör Barış Güçlü ile çok sayıd taraftarın katıldığı törende konuşan Taiwo, buraya şampiyonluk sevinci yaşamak için geldiğini söyledi.

Bursaspor'daki futbolcuları bildiğini, teknik heyeti de tanıdığını dile getiren Taiwo, şöyle konuştu:

"Taraftarların ilgisinden dolayı çok memnunum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bursaspor'a gelmek kariyerimde önemli bir adım oldu. Bursaspor taraftarlarına, beni evimde hissettirdikleri için teşekkür ediyorum. Bursaspor'un daha önce başarılı olduğunu biliyorum. Profesyonel bir futbolcuyum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmak isterim. Ben futbolcu olarak, siz de taraftar olarak görevimizi yapalım ve şampiyonluk kupasını tekrar Bursa'ya getirelim."

Yeşil-beyazlı takımın taraftarlarının, uzun süre oynadığı Fransa'nın Marsilya ekibinin taraftarları gibi çok ateşli olduğunu vurgulayan Taiwo, sözlerini, Türkçe olarak "Selamün aleyküm. Şampiyon Bursaspor" diye tamamladı.

Şen ise nokta transferler yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla yürüttükleri çalışmalar sonucu 4 nokta atışı yapmak zorunda olduklarını söylediklerini hatırlatan Şen, "Şu anda ilkini gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde diğerlerini de gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Bazı basın yayın organlarında kimi futbolcuların Bursaspor'a transfer olacağına ilişkin haberlere taraftarların itibar etmemesini isteyen Şen, görüşmelerin tamamlanmasının ardından alınan oyuncuları resmi web sitesi aracılığıyla duyuracaklarını bildirdi.

Bir gazetecinin, Nijeryalı oyuncunun maliyetine ilişkin sorusunu yanıtlayan Şen, bunu da web sitesinde açıklayacaklarını belirtti.

Şen, Taiwo'nun gelecek hafta pazartesi veya salı günü Bursaspor'un Avusturya'daki kampına katılarak takımla çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Taye Taiwo Bursaspor İtalya Milan Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title