Haberler

Futbolseverler ikiye bölündü! Immobile'nin Manaj'a yaptığı hareket kırmızı kart mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor ile sahasında kozlarını paylaştı. Maçın başında İki takımın golcüleri Ciro Immobile ile Rey Manaj, faul pozisyonunun ardından birbirine girdi. Rakibine temasta bulunan Immobile olayın ardından sarı kart görürken, yaşananlar tartışmalara yol açtı ve futbolseverleri iki böldü. Çoğu futbolsever İtalyan golcünün kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde görüş bildirirken, bir kesim ise kırmızı kartın ağır olacağı yorumunda bulundu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasından Sivasspor'u konuk etti. Siyah-beyazlıların golcüsü Ciro Immobile, maçın başında konuk takımın yıldızı Rey Manaj ile tartıştı. İtalyan yıldız, Manaj'a yaptığı müdahale nedeniyle sarı kart gördü. Bu pozisyon kırmızı kart tartışmalarını da beraberinde getirdi.

MANAJ İLE BURUN BURUNA GELEN IMMOBILE'YE SARI KART

Beşiktaş, maçın başında Gedson Fernandes'in yerde kalmasıyla faul kazandı. Serbest vuruş kullanmadan önce Ciro Immobile, topsuz alanda Rey manaj ile tartıştı. Immobile'nin rakibine müdahalesini gören hakem Direnç Tonusluoğlu, İtalyan golcüye sarı kart gösterdi.

KIRMIZI KART TARTIŞMALARI FUTBOLSEVERLERİ İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medyada bu gündem olan bu pozisyon sonrasında futbolseverler, Ciro Immobile'nin sarı kart değil, kırmızı kart görmesi gerektiği yorumunda bulundu. Immobile'nin rakibine yumruk attığını öne süren kullanıcılar, karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu ve pozisyona müdahale etmeyen VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'u eleştirdi. Bir kesim futbolsever ise kırmızı kartın ağır olacağı görüşünde birleşti.

İşte o pozisyon;

Futbolseverler iki bölündü! Ciro Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?GÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

Futbolseverler iki bölündü! Ciro Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?GÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

"TÜRK HAKEMLERİ KIRMIZI KARTI GÖRMEK İSTEMEDİ"

Eski hakem Ahmet Çakar, bu pozisyon için "Immobile'nin Sivassporlu oyuncunun ensesine ve boynuna tokadını cesur Türk hakemleri görmek istemedi. Maçın başında Beşiktaş 10 kişi kalmaktan kurtuldu" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Ciro Immobile Sivasspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Ozgur Free:

Bu sene Gs şampiyon olmasında kim olursa olsun telaşındalar, şayet GS şampiyon olursa arayı çok açacak korkuları bundan topyekun Gs üstüne oyunlar oynanıyor.

Yanıtla11798
Orhan Göksel:

zamanında arayi acacak diye fotoyu devreye sokup fenere oynadıkları gibi demi

5650
Sinan Bulduk:

Tiner koklamayı bırakmalısın orhan

1614
aykut genç:

:D ads maçında torreıranın penaltı pozısyonuna ben vermedım penaltıyı :) hakemler sizi kolluyor ya o sebepten hani :D

1214
Sinan Bulduk:

Bu senenin kollananı kim olacak belli oldu , tinerciler…

10
Melike Taştan:

geçen sezon en çok feneri tutuyordu hakemler, bu sene en çok salıncakçı jk yi tutacaklar galiba. Bu olay bunun sinyalini veriyor

Yanıtla9074
aykut genç:

melikecim.. sende en işini yap. boşver futbolu . erkek işini boşver.. seversin sen salıncağı. binmek ister misin salıncağıma..bu arada salıncaktayken kulağına fısıldayayım.. geçen sene en çok kart görenlerden birisi kollanan fenerbahçe :) sus ve sallanmaya devam et..

11
aykut genç:

salıncak sever misin? bindireyim mi salıncağa?

10
Davut Şeyban:

hem de kırmızı kartın babası

Yanıtla5498
haluk uymaz:

cinconlular hep ağlıyor yazık ??

Yanıtla7069
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title