Haberler

    G.saray'ın Forveti Kim Olacak?

    Abone Ol

    Galatasaray taraftarı devre arası transfer dönemi başlağından bu yana forvet transferi bekliyor.

    Galatasaray taraftarı devre arası transfer dönemi başlağından bu yana forvet transferi bekliyor. Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un istenen performansı sergileyememesi sarı-kırmızılı kulübü de forvet arayışlarına yönlendirdi. Ancak aranılan golcü henüz bulunamadı. Sporcope olarak Galatasaray'ın ilgilendiği isimleri ard arda sıraladık.

    Denizli Damiao'yu istemedi

    Galatasaray'ın gündemine ilk olarak Brezilyalı Damiao geldi. Yıllık 3 milyon euro isteyen golcü oyuncu hala boşta. Teknik direktör Mustafa Denizli istemediği için sarı-kırmızılılar girişimde dahi bulunmadı.

    Pato kabul etmedi

    Cimbom bir diğer Brezilyalı Alexandre Pato transferi için uğraştı. Bir kaç kez menajerler aracılığı ile Pato'ya teklif yapıldı. Ancak yıldız futbolcu kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam ettireceği açıkladı ve Galatasaray'ın teklifini kibarca reddetti.

    Famara Diedhiou girişimleri sürüyor

    Galatasaray forvet transferi için Fransa pazarınıda sıkı sıkıya araştırdı. İkinci ligde gol krallığını giden Clermontlu Famara Diedhiou'dan halen ümit kesilmiş değil. Görüşmeler ve girişimler devam ediyor. Fransa Lig 1 için mücadele eden Clermont ise ısrarla bu futbolcuyu bırakmak istemiyor.

    Cornelius'un maliyeti yüksek

    Danimarka'nın Kopenhang takımında forma giyen dev golcünün ismi şimdilik sadece basında yer aldı. Galatasaray'ın girişimde bulunup bulunmadığı henüz bilinmiyor. Bu sezon 5 gol atan 22 yaşındaki forvet için kulübünün kapıyı en az 5 milyon eurodan açması bekleniyor.

    Spalvis iddiası

    Galatasaray'ın Aalborg forveti Lukas Spalvis ile ilgilendiği ise sadece iddiadan ibaret. 21 yaşındaki Litvanyalı golcü Danimarka ekibiyle 18 maçta 15 gollük performans sergiledi.Yakın zamanda Çin'den hali hazırda 5 milyon euroluk teklif almış ancak kulübü Aalborg oyuncuyu bırakmamıştı.

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title