Haberler

G.Saray oyuncu değişikliği sonrası sahada 12 kişi oldu, derbide kural hatasının eşiğinden dönüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 0-0 sona eren derbi mücadelesinde sarı-kırmızılı ekip, muhtemel kural hatasının eşiğinden döndü. Oyundan çıkmasını fark edemeyip sahada kalan Falcao nedeniyle oyuncu değişikliği sırasında 12 kişiyle sahada kalan sarı-kırmızılılar, teknik ekibin uyarısıyla Kolombiyalı golcüyü kenara aldı ve hata telafi edildi.

Fenerbahçe'yle oynanan ve 0-0'lık eşitlikle sona eren derbi maçta Galatasaray, muhtemel kural hatası nedeniyle hükmen mağlubiyetin eşiğinden döndü.

FALCAO ÇIKMAYINCA SAHADA 12 KİŞİ OLDU

Maçın 70. dakikasında Galatasaray üç oyuncu değişikliği birden yaptı. Sofiane Feghouli'nin yerine Ryan Babel, Arda Turan'ın yerine Oghenekaro Etebo, Radamel Falcao'nun yerine ise Mbaye Diagne girdi. Ancak değişiklik sırasında tabelanın kaldırılmamasından dolayı oyundan çıkması gerektiğini fark edemeyen Falcao sahada kaldı. O sırada oyuna Diagne de dahil olunca ev sahibi takım sahada 12 kişi oldu.

Bu sırada Galatasaraylı futbolcular oyuna başlamak üzereyken teknik ekibin uyarısıyla değişiklik tabelası kalktı ve Falcao kenara geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

HÜKMEN MAĞLUPMUŞ AHAHAHAHAHA:

Öyle bir hata yapsalar bile gs yi mağlup etmezlerdi. Gs kollanan korunan bir takım. Hakemler, örgüt lideri tarafından kalkanlarla korunuyor.

Yanıtla2914
Hamza:

Yahu niye kendi kendinizi kahır ediyorsunuz?? Sezon sonu ne Fener bede Gs şampiyon. Rt çıkıp :" Eeeeey süperlig diye bagîracak ve yine Başak şehir Şampiyon

49
Basri:

Siz de doğum kontrol hapiyla korunuyorsunuz, ne güzel

48
Ahmet:

Uzucu olan fotografta bir tane turk olmamasi, turkiye de o kadar kaliteli ve yetenekli genc varki. . . yazik. Ne top oynayacak bos alan kaldi ne de eskiden beri duzgun egitim sistemi ve altyapisi kuruldu. . .

Yanıtla814
duran tekerlek:

bir kamyon türk futbolcu vardı. neyin kafasını yaşıyorsun! ömer bayram, taylan antalyalı, fatih öztürk, arda turan, emre kılınç, ozan tufan, altay bayındır, gökhan gönül, caner erkin, deniz türüç. bunların hepsi oynadı dün. bunlar fransız mı? maçı izlememiş yorum yapar!

12
asd:

arkada ferdi var :)

01
sülo:

pazar günü arkadaşlarla buluşup bol muhabbet ettik içlerinden en az 7-8 kişi eskiden zaman zaman maçlara bile giden fb ve gs taraftarıydı muhabbette derbi maçın lafı bile olmadı hiç kimse ''hadi bir cafede maç izlemeye gidelim'' bile demedi hatta bu seneki bayern münih bile konuşuldu fb ve gsın lafı geçmedi. son yıllarda adaletin tamamen ortadan kalktığı ligimizin lafı bile geçmedi

Yanıtla313
TAYFA:

Sordukmu

31
Harun:

Maçların ne tadı var ne tuzu maç mı izledik andreman mı belli değildi. . . .

Yanıtla28
Kawrrr:

Haklısın kardesim

03
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title