Haberler

Galatasaray'ın, 2 yıl önce Sörloth'u elinden kaçırdığı ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'a Sörloth'un 2 yıl önce Elmander tarafından önerildiği ancak maddi sıkıntı nedeniyle sarı-kırmızılıların bu transferi gerçekleştiremediği ortaya çıktı.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Alexander Sörloth'un 2018 yılında Galatasaray'ın radarına girdiği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre; Norveçli futbolcunun Elmander tarafından Galatasaray'a önerildiği ve o dönemde transferinin bitme aşamasına geldiği ortaya çıktı. Ancak Galatasaray'ın maddi anlamda sıkıntı yaşaması nedeniyle bu transferin rafa kaldırıldığı belirlendi.

BÜYÜK PİŞMANLIK

Sarı-kırmızılılara transferi gerçekleşmeyen genç futbolcu daha sonra C.Palace'den Belçika temsilcisi Gent'e kiralandı. Yönetimin bu nedenle Sörloth'un transfer edilmemesinden dolayı şimdi büyük bir pişmanlık içersinde olduğu öğrenildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Galatasaray Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

FIRTINA 61:

Üzülmesinler!!! Sonuçta Şörlot Trabzonspor''da oynuyor. Her hafta Trabzonspor''un maçını izleyip hasret giderebilirler. . . :)

Yanıtla1338
OSMAN:

GALATASARAY İÇİN KAÇAN EN BÜYÜK BALIK FRANK RİBERY DİR.

Yanıtla229
:

gs nin kapısından yüz bin tane futbolcu geçmiştir. gayet normal

Yanıtla817
ADSIZ:

ÜZÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUM O ZAMAN GELSEYDİ GSDE YARARLI OLMAZDI

Yanıtla216
RVR:

İyi oyuncu ben de beğeniyorum. Fakat öyle ah vah kaçtı denilecek bir oyuncu da değil. Galatasaray''a neler geldi neler geçti neler de gelir. .

Yanıtla115
hep aynı nakarat:

Önce Trabzon alır daha sonra bedava gs ye verir.

Yanıtla610
cds:

yav bende bunu anlamıyorum yaşlı futbolculara gelirken para varda genç oyunlara neden ekonomik kriz var diye alınmıyor. yoksa az mı para götürülüyor genç transferlerden. bence avanta az geliyor başkanlara

Yanıtla014
Eski GS li:

Sen bu isi Cözmüssün CDS

03
Adınızı Yazınyfı:

GİDİP DÜNYA KADAR PARA VERİP BABEL GİBİ ÇÖPLERİ ALABİLYORLAR

Yanıtla011
BRONZBOMBER:

ÇOK FUTBOLCU KAÇIRDIK ELİMİZDEN SONRA GİTTİK EMRE MORA BABELLERE MUHTAÇ EDİLDİK. HALAND I DA KAÇIRMIŞTIK ZAMANINDA. 2 MİLYON EURO DAHA VEREMEDİK. GSLİYİM AMA TAKIMIMIZ MALESEF REZALET TRANSFER YAPIYOR.

Yanıtla37
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title