Haberler

    Galatasaray, Mostafa Fathi'nin Peşine Düştü

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Galatasaray, Zamalek'te forma giyen Mostafa Fathi'yi transfer etmek için harekete geçti. Mısır ekibi, Sarı-Kırmızılıların ilk teklifini reddetti.

    Devre arası transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Zamalek'in genç yıldızı Mostafa Fathi ile ilgileniyor.

    GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ REDDETTİLER

    Sarı kırmızılı takımın 21 yaşındaki oyuncu için kulübü Zamalek'e yaklaşık 3 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ancak Zamalek'in Türkiye ile Mısır arasındaki siyasi krizden dolayı ilk teklifi reddettiği öğrenildi.

    EN BÜYÜK RAKİP INTER

    Mostafa Fathi'nin transferinde Galatasaray'ın en büyük rakibi Roberto Mancini'nin Inter'i. Mısır ekibi, Inter'in yaptığı 3 milyon euroluk teklife Türkiye ile Mısır arasındaki diplomatik krizden dolayı daha sıcak bakıyor. Zamalek Galatasaray'ın 3 milyon eurodan 3,5 milyon euroya çıkardığı teklifi değerlendiriyor. Ancak iki ülke arasındaki siyasi krizden dolayı oyuncuyu Galatasaray'a satmaya yanaşmıyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Galatasaray Zamalek Türkiye Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (7)

    apolucincon:

    para yokkli cinconda apo cinconlu o ödeme yapacakmis bu seferlik

    Yanıtla55
    SPORCU:

    Bu oğlan cinconu şaha kaldırır haa büyük transfer...

    Yanıtla08
    yönetici:

    Bu haber yalan ve masabaşı. . Öyle bir oyuncuyu tanımıyoruz bile. . Medya demek yalan mı demek?. . Her gün uydurun !. . . Daha ne kadar uyduracaksınız. . ?

    Yanıtla05
    ANTALYALI:

    CİNCONA VURAN VURMUŞ ZATEN BU LİGDE :)

    Yanıtla22
    Efedayı:

    Hani parası yoktu. Riva''yı satsa UEFA''yı alır. Maksat borçları devlete ödetmek, beleşten transfer yapıp mal sahibi olmak. . .

    Yanıtla12
    TurkoMobil-IOS:

    Saka demi

    Yanıtla01
    mental warior:

    Osmanlı öyle bir vurdu ki cimbom daha kimseye vuramaz :)

    Yanıtla01
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title