Haberler

'Galatasaray'a Gelmedim Çünkü..."

Abone Ol

Olympiakos'un son iki yılda elde ettiği THY Euroleague şampiyonluklarının mimarı Vassilis Spanoulis, Fenerbahçe Ülker'in güçlü bir Final-Four adayı olduğunu söyledi.

Vatan gazetesinden Merve Toy'a açıklamalar yapan Olympiakos'un yıldız oyun kurucusu Vassilis Spanoulis, Final-Four adayları arasına Fenerbahçe Ülker'i de dahil ederken, yaz aylarından adının sıkça anıldığı Galatasaray Liv Hospital'a neden gelmediğini de açıkladı.

İşte o röportaj...

"Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın çok zorlu geçeceğine eminim. Top 16 başlarken, bu grupta kazanmamız gereken 3 çok önemli deplasman maçı olduğunu konuşmuştuk. Bunlar Panathinaikos, Fenerbahçe ve Barcelona maçlarıydı. Birini (Panathinaikos) kaybettik ve kendi taraftarımız önünde oynayacağımız bir maç daha var. Son 8 için grubu mümkün olan en üst sırada tamamlamak istiyoruz ve kazanmayı planladığımız deplasmanlardan birinden daha boş dönmek istemiyoruz. Eminim çok zor olacak ama tek dileğim buradan galip ayrılmak."

"Final-Four yolunda fark yaratacağını düşündüğüm takımlar Real Madrid, Barcelona, Fenerbahçe Ülker, Olympiakos, Maccabi, Panathinaikos, CSKA Moskova ve Emporio Armani. Bu takımlardan 4'ü son 4'e kalacak ve diğerlerini yarış dışına itmekte de büyük rol oynayacaklar. Sonucu görmek içinse uzun bir yol var."

"Bana göre Türk basketbolu son yıllarda inanılmaz bir gelişim gösterdi. Yüksek maliyetli yatırımlar yaptılar. Takımlar çok kaliteli oyuncu ve koçlarla anlaşmalar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Hem takımların hedeflerine ulaşması yolunda hem de ülke basketbolunun gelişiminde bu çok önemli bir etken."

"Galatasaray'la ilgili hakkımda çok şey yazıldı biliyorum ama bu sezon başında takımım Olympiakos'la kontrat yeniledim çünkü oynadığım takımda kalmak istedim. İmza öncesi başkanımla görüşüp her konuda anlaştık. Ben Olympiakos'un oyuncusuyum ve burası aklımdaki tek yer."

"Futbolda özellikle Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Zlatan İbrahimovic'in büyük hayranıyım"

Merve Toy

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Vassilis Spanoulis Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title