Haberler

Galatasaray'da Antalyaspor Depremi

Abone Ol

Galatasaray, Seyircisi Önünde Çıktığı Don Maçta Antalyaspor'a 2-1 Yenildi.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, seyircisi önünde çıktığı son maçta Antalyaspor'a 2-1 yenildi.

Galatasaray'ın golünü 65. dakikada Yalçın Ayhan (k.k) atarken Antalya'nın gollerini ise 66. dakikada Tita ve 90. dakikada Veysel kaydetti.

Maç sonrasında sarı-kırmızılı takım 64 puanla 3. sırada kalırken Antalyaspor ise 46 puana ve 9. sıraya yükseldi.

Galatasaray son hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile, Antalyaspor ise sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

2-1'lik Antalyaspor yenilgisi Galatasaraylı taraftarları çileden çıkarırken, sarı-kırmızılılar maçtan sonra, futbolculara tepki gösterdi.

Bir grup taraftar, "Adnan Polat bunların alayını sat" diye bağırdı. Bu arada maçtan sonra stat hoparlörlerinden, "Ah be kardeşim başına ne geldi" şarkısı çalındı. Bazı taraftarların ise sinirlerinden stat koltuklarını kırdıkları görüldü.

"Ah be kardeşim başına ne geldi" şarkısının yönetim tarafından stat hoparlörinde çalınmasına izin verilmesi ile ilgili DHA muhabirinin sorusunu yanıtlmayan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "Taraftar herşeyi söyleyebilir" cevabını verdi.

Bu şarkının çalınmasına yönetimin izin vermiş olabileceği hatırlatılınca ise, "Geçen sene 5. olmuş takım bu sene 3. sırada" sözlerini sarfeden Hollandalı hocaya bu kez ise "Bunu başarı olarak mı görüyorsunuz" sorusu yönetildi. Rijkaard sessiz kalarak basın toplantısını sona erdi.

Antalyaspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulunan Rijkaard'ın diğer sözleri ise şöyle:

"Bugün bu tür bir mağlubiyet bizim için çok kötü oldu. çok kötü bir günümüzdeydik. Şu anda yapmamız gereken son maçımıza en iyi şekilde hazırlanmak. Bugün en kötü senaryo oldu." dedi.

Rijkaard, "Galibiyet golünden 1 dakika sonra yenilen golün sebebi konsantrasyon eksikliği miydi?" sorusuna, "Konsantrasyon ya da mantaliteyle alakası yok. Bu tamamen kaliteyle alakalı. 1-0'ı bulmak için çok uzun bir zaman uğraşıyorsunuz ve 1-0' geliyor. Artık o dakikadan sonra mutlaka topun sizde kalması lazım, topun kontrolünü sağlamanız gerekiyor. 1-0'ı koruyamamamız tamamen kaliteyle alakalı yani." diyerek yanıt verdi.

"EMRE AŞIK'I ONURLANDIRMAK İSTEDİM"

Frank Rijkaard, karşılaşmanın son anlarında Emre Aşık'ı oyuna almasıyla ilgili bir soruya ise, "Emre Aşık biliyorsunuz ki ayrılacak. Onu onurlandırmak istedim. Daha iyi bir senaryoda onu oyuna sokmak isterdim ama olmadı." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

HELVACI "MEĞERSE KALİTELİ TAKIM DEĞİLMİŞİZ"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, 2-1 mağlup oldukları Antalyaspor maçı sonrası sarı kırmızılı futbolculara yönelik olarak sert açıklamalarda bulundu. Helvacı'nın açıklaması şöyle:

"Maçın berabere bitmesi bile Galatasaray için kabul edilebilir bir durum değil. G.Saray seyircisi takımının en iyi ihtimalle 3. olacağını biliyor ama buna rağmen şampiyonmuş gibi takımı destekledi. Fakat her nedense takımımız bugün istenen futbolu ortaya koyamadı. Bu maçı yenseniz dahi şöyle bir oyun ortaya koyarsanız kınanmanız lazım. Bütün taraftarlardan kendi adıma özür diliyorum. G.Saray'ın gücü hiç de benim zannettiğim gibi değilmiş. Futbolculardan böyle bir oyun asla beklemiyordum.

Bu söylediklerim kızgınlıkla söylediğim şeyler değil. Bu ve bundan sonraki maçlar da takımdaki değişiklikler için yol gösterici olacaktır. G.Saray için hayırlı olacak değişiklikler olacaktır. Biz güçlü bir takım kurduğumuza inanıyorduk. Bugün gördüğümüz G.Saray hiç de güçlü değili. Hocayla ilgili bir sıkıntımız yok. Kenar yönetim sürekli futbolcuları uyarıyor ama görüyoruz ki futbolcular hocanın dediklerini yapmıyor."

NECATİ "GALATASARAY'IN RUHU KALMAMIŞ"

Galatasaray karşısında etkili bir oyun oynayan ve yaptığı bir asistle galibiyette önemli pay sahibi olan Necati Ateş, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Geçen sene benim adıma

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title