Haberler

Galatasaray'da Hedef Sercan

Abone Ol

Almanya'da alt-yapı organizasyonu yapan Bülent Tulun, gelecek sezon için Sercan Sararer'le görüştü.

Galatasaray, bir taraftan Şampiyonlar Ligi biletini kovalarken diğer yandan da yeni sezon için transfer girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, son olarak gurbetçi yıldız Sercan Sararer ile temasa geçti. Fatih Terim döneminde de sık sık gündeme gelen milli sol kanat için Almanya'da alt-yapı ile görevlendirilen Bülent Tulun nabız yokladı. Tulun, Almanya'da gözden düşen oyuncu ile bir görüşme yaptı.

Aslan'a sıcak bakıyor

Transfermarkt değeri 1 milyon 250 bin euro olan Sercan, Stuttgart formasını son olarak 29 Ocak'taki Bayern Münih maçında giyen ve sonra gözden düşen, sorunları nedeniyle B takımına yollanan gurbetçi yıldız oldukça mutsuz. Bu durumu fırsat bilen Tulun, Sercan ile bir görüşme yaparken transferin şartlarını sordu. 24 yaşındaki genç oyuncu da, " Galatasaray'a seve seve gelirim, bonservisimi çözün" yanıtı verdi.

12 kez a milli oldu

2017 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Sercan için Galatasaray, Almanlarla bonservis pazarlığı yapacak ve 500 bin euro gibi makul bir fiyata Stuttgart 'evet' derse, iş bitecek. B planı olarak da kiralama formülü masada. Abdullah Avcı döneminde kadroya giren ve Fatih Terim tarafından A milli takıma çağrılan ve 12 kez a milli olan Sercan, baldır sorunları yaşarken Haziran ayında bu transfer karara bağlanacak. Sarı-kırmızılılar, yabancı kontenjanı ve yerli oyuncu eksikliği nedeniyle Sercan'da ısrar edecek.

Yasemin Akbulut

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Bülent Tulun Fatih Terim Galatasaray Almanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title