Haberler

Galatasaray'da Işıl Alben, Ayrılık Kararı Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaraylı taraftarların sevdiği isimlerden Işıl Alben, Ekrem Memnun'un ayrılığının ardından "Tekrar yurt dışına gitmeyi düşünüyorum." dedi.

Galatasaray'da başantrenör Ekrem Memnun'dan sonra Işıl Alben de ayrılıyor..

Galatasaray'ın milli basketbolcusu Işıl Alben yurtdışına dönmeyi istediğini söyledi. İstek Atanur Oğuz Okulları'nda düzenlenen panele katılan milli basketbolcular Işıl Alben, Ayşe Cora, Şaziye İvegin Üner ve Tilbe Şenyürek, A Milli Takım Başantrenörü Aziz Akkaya ile menajer Arzu Özyiğit öğrencilerin sorularını yanıtladı.

KURSK YENİDEN IŞIL'I İSTİYOR

Galatasaray ile iki yıl önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Işıl Alben yurtdışı deneyimi ile ilgili, "Rusya'da 7 ay geçirdim. Farklı bir kültür ve deneyimdi. Türkiye'ye geri dönerken çok düşündüm. Ama Galatasaray'ın bana ihtiyacı vardı ve geri döndüm" yorumunu yaptı.

Milli basketbolcu, geleceği hakkında ise, "Devre arası ve sezon sonu teklifler aldım, tekrar yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu. Işıl Alben'e eski kulübü Dinamo Kursk da talip.

Işıl Alben, Emrem Memnun'un görevi bırakmasının ardından "Bir gün yine buluşacağız" paylaşımında bulunmuştu.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şaziye İvegin Galatasaray Işıl Alben Ayşe Cora Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

YARGICI:

Fenere git yalvar belki seni bulaşıkçı yaparlar

Yanıtla71
kadri aynar:

bravo başkan futbolu batırdın senelerin şampiyonu tekerlekli basketi batırdın sonunda kadın basketide batırıyorsun mossad görevlendirse bu kadar başarılı olamazdı

Yanıtla13
ŞAH:

satışlar başlasınnnnnn :D

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title