Haberler

Galatasaray'da kazan kaynıyor, verilen sözler tutulmadı! Oyuncular Okan Buruk'un kapısına dayandı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamama ve mali sıkıntılar sonucunda şampiyonluk primlerinin aylardır ödenmemesi futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkiledi. Futbolcuların, ödenmeyen primlerle ilgili rahatsızlıklarını teknik direktör Okan Buruk'la da paylaştıkları öğrenildi.

Süper Lig devi Galatasaray, Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamadı ve mali yönden büyük bir darbe aldı.

"PRİMLER YATMADI" İDDİASI

Şampiyonluk primlerinin aylardır ödenmemesi, futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkiledi. Florya'ya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, mayıs ayından bu yana primlerini bekleyen futbolcuların psikolojisi olumsuz etkilenmiş durumda.

OKAN BURUK'UN KAPISINI ÇALDILAR

Futbolcuların, ödenmeyen şampiyonluk primleriyle ilgili rahatsızlıklarını teknik direktör Okan Buruk'la da paylaştıkları öğrenildi. Buruk'un araya girmesine rağmen gergin ortamın dağılmadığı ve oyuncuların oldukça rahatsız olduğu belirtildi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Sözler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Thranduil:

Takım bir kez tökezleyince her türlü şey yazılıp çiziliyor. Yıllardır şampiyon olmayan takım bunları yaşamaz da Galatasaray yaşıyor gibi geliyor ilginç.

Yanıtla8688
Sertaç şahin:

Gökten taş yağmış olsa onuda fb bileceksiniz çok değişiksiniz yemin ederim

211
FOREVER FENERBAHCE:

Güzel itiraf..Ikı kulubun arasındaki zihniyet farkı..Biz oyuncularımızı sizinkilerin durumuna düşürmuyoruz…Sampiyonlar liginin parasına güvenirsen bunlar başa gelir..kaçınılmaz..

49
man over:

Yıllardır şampiyon olamayan takım mali sorun yaşamıyorsa, galatasaray mali sorunlar yaşıyorsa orada bir sıkıntı var demektir.Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirlerin ile rakibine mali fark atman lazım ama fark yiyorsun. Bunu sorguladığınız zaman bazı şeyler değişecek.

012
MUSTAFA ALİ_5635:

yalan dolanla bir yere kadar gidilir evlat...

35
mustafa özkan:

balon patladı...

Yanıtla5787
Hüseyìn KILIÇ:

Kuşlar çoğalmış burada kuş lastiklerini hazırlayın

Yanıtla7160
Ersin Aktaş:

Daha bu neki ?

Yanıtla3275
SELÇUK GÜNDOĞDU:

NİYE KIZIYOSUNUZ OYUNCULAR! GİDİN PARANIZI FEDERASYONDAN VE MHK DEN ALIN,SİZE EN ÇOK ONLAR İYİLİK YAPTILAR

Yanıtla1441
YalancıSavar:

Suçlu bulunud. Primler. ŞAmpiyonlar ligine kalsaydınbız gelecek parayı alacaktınız. işte. Bu yabancı oyunculara verilen ülkemiz emeğine paralarına YAZIK....!

Yanıtla747
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title