Haberler

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor! Ekibindeki isimler taraftarı heyecanlandırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Futbolculuk döneminde adını efsaneler arasında yazdıran Okan Buruk, bu sefer teknik direktör olarak Galatasaray'a geri dönüyor. İki yıllık imza atmaya hazırlanan 48 yaşındaki hocanın ekibinde ise eski Galatasaraylı futbolculardan Emre Aşık ve başarılı genç çalıştırıcı Tuğberk Tanrıvermiş görev alacak.

Galatasaray altyapısından yetişen ve sarı kırmızılı formayla 7 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 1 Avrupa Süper Kupası, 5 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan Okan Buruk, efsane olduğu yere geri dönüyor.

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor! Ekibindeki isimler taraftarı heyecanlandırdı

TORRENT GİDİYOR, BURUK GELİYOR

Galatasaray'da İspanyol hoca Domenec Torrent ile yollar ayrıldıktan sonra 48 yaşındaki Okan Buruk ile imzalar atılacak. "Boş sözleşmeye bile imza atarım, Galatasaray'a hizmet etmeyi çok istiyorum" diyen Okan Buruk iki yıllık anlaşmaya imzasını atacak.

EMRE AŞIK VE TUĞBERK TANRIVERMİŞ EKİPTE

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Okan Buruk, eski takım arkadaşı Emre Aşık ve daha önce Galatasaray altyapısında göre alan, ardından Roma ve Spezia'da çalışan Tuğberk Tanrıvermiş ile birlikte çalışacak.

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor! Ekibindeki isimler taraftarı heyecanlandırdı

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor! Ekibindeki isimler taraftarı heyecanlandırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Okan Buruk Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

hakan tiryaki:

Anlaşıldı bu senede kombine almayacagız!!!

Yanıtla339
sadece kadir:

ŞAYET OKAN GELİRSE. TAYLAN, ÖMER BAYRAM VE İSMAİL ÇİPEYİ KOVSUN.

Yanıtla332
Murat ÖREN:

Ne yapacak böyle kısıtlı kadro ile çok merak ediyorum. Bütün kulüpler gelecek sezon için hazırlıklara başladı. Galatasaray önceki sezon kadrosu ile oynayacak. Taylan'ı, Berkant'ı ,sol bek Ömer'i bakalım çok merak ediyorum.

Yanıtla520
Bulut Altay:

Haklısın. Sağlam transfer yapmazsak bu kadroya dünyanın en iyi direktörüde gelse hiç bir şey olmaz. Geçen sezon ömrümü yediler sinir hastası oldum. Anadolu takımlarında bile ilk onbire giremeyecek bir çuval oyuncu var takımda.

210
Ali ÖCAY:

Soner ayağını kırmadan önce belki de türkiyenin en iyi orta sahası olacaktı!!! Onun futbol zekası, kişiliği ve galatasaraylılığı asla tartışılmaz!!! ALLAHCC Yar ve yardımcın olsun OKAN BURUK!!!

Yanıtla419
Sükrü Senkal:

Umarim Okan Buruk başarılı olur ve Şampiyon luk yaşar! Fakat benim tahminim 6 yada 9 ay içerisinde gitmek zorunda kalır ve George Haci takımın başına geçer diye düşünüyorum.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title