Haberler

Galatasaray'da Valentine Ozornwafor'a lisans çıkarılmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da 21 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Valentine Ozornwafor'un lisansı çıkarılmadı. Kaleci Fernando Muslera ise kadroda yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig kulüplerinin A takım listesini yayımladı. Kadrosunda 15 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray'da uzun süreli sakatlığı bulunan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya listede yer verildi.

Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki stoper Ozornwafor, sezonun ilk yarısı için verilen kadroya dahil edilmedi.

İşte Galatasaray'ın kadrosu;

Kaleciler: Fernando Muslera, Okan Kocuk, Fatih Öztürk

Defans: Omar Elabdellaoui, Christian Luyindama, Şener Özbayraklı, Marcao, Marcelo Saracchi, Emre Taşdemir, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Ryan Donk, Martin Linnes

Orta saha: Oghenekaro Etebo, Ryan Babel, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Jesse Sekidika, Arda Turan, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Ömer Bayram, Muhammed Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Fettahoğlu

Forvet: Radamel Falcao, Mbaye Diagne, Oğulcan Çağlayan, Ali Yavuz Kol

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

THE ADAM:

OZORNWAFOR ORTA SAHA DEĞİL DEFANS. . BAM GÜM HABER YAPARSANIZ BÖYLE YAPARSINIZ.

Yanıtla13
CARLOS:

Ne kadar basiretsiz ve beceriksiz bir yönetim var. Madem takımda oynatmayacaksın niye aldın geçen sene madem bu adamı. oynatmadan nasıl pirim yaptıracaksın. bari kiraya verseydiniz.

Yanıtla11
vb.:

21 yaşındaki genç oyuncuyu oynatmazlar lisans çıkarmazlar 30 yaşını hayli aşmış kişilere milyon milyon garanti para verip lisans çıkarıp formunu beğenmeyincede formun yükselmezse kadro dışı haaaaaaa deyip daha ne vardı haaaaa geçen yılda küfürler dansözler altı sıfırlar ondan sonra para bitince çoooook borcumuz vaaaa deniz bitmiş diye çeneler vb. yuh bee onca laf yazdık tekniğe taktiğe güzel futbola söz gelmedi. niye? boş işlerden sıra mı gelir? vb.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title