Haberler

Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de Sörloth için girişimlere başladı

Güncelleme:
Abone Ol

20 milyon euro karşılığında transfer olduğu RB Leipzig'de süre aldığı 7 maçta ne gol ne de asist kaydeden Alexander Sörloth, eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. İki Süper Lig devi Galatasaray ile Fenerbahçe, Alman ekibinde gözden çıkarılan Sörloth'u kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.

Galatasaray'ın Leipzig'de bekleneni veremeyen Alexsander Sörloth'la ilgilenmesinin yankısı sürerken, yıldız futbolcu için sürpriz bir şekilde Fenerbahçe de devreye girdi.

Transferde tuttuğunu koparan F.Bahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, "Eğer Sörloth yeniden Türkiye'ye dönecekse oynayacağı takım Fenerbahçe olur" ifadesini kullandı.

Kolları sıvayan Emre Belözoğlu, Sörloth'un İsveçli menajeri Mike Kjolo'yu arayarak randevu ayarladı. Belözoğlu ve Kjolo'nun yarın bir araya gelecekleri öğrenildi.

MARCAO İLE TAKAS

Sezon başında AS Roma'nın ısrarla istediği ancak son anda transferi gerçekleşmeyen Marcao için bu kez de RB Leipzig'in devreye girdiği iddia edilmişti.

Leipzig adına sarı-kırmızılı yönetimle temas kuran Türk asıllı menajer, Marcao'nun şartlarını sordu. Sezon başında AS Roma'dan 15 milyon euro isteyen Galatasaraylı yöneticiler gurbetçi menajere benzer bir rakam düşündüklerini ilettiler.

Bu rakamı vermeye hazır olduğunu ve görüşme yapılabileceği mesajı veren Alman ekibi, beklenen performansı gösterememesi nedeniyle gözden çıkarılan Sörloth'un Marcao ile takasını da gündemine aldı.

ÖNCELİK TRABZON'DA

Trabzon ile Leipzig arasındaki anlaşmaya göre, Sörloth'ta öncelik hakkı bordo-mavili kulüpte.

Trabzon o dönem KAP'a yaptığı açıklamada, "Futbolcunun Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır" demişti.

Sörloth kendisi için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Leipzig'de 7 maçta gol atamadı, asist yapamadı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

TEKNİK TİREKTÖR:

BU ADAM ÇÖP BU SENE GALATASARAY ŞAMPİYON HERKES NOTUNU ALSIN

Yanıtla197
aaa:

Sallayın bakalım sallayın. Emre bu karaktersizi alır mı? Nasıl iyi futbolcu olduğunu herkes gördü on maç oldu daha herhangi bir gole katkısı yok. Türkiye''de fiziğiyle ona buna faul yaparak ilerliyordu.

Yanıtla610
patolog:

emre kadar karaktersiz bir futbolcu yok türkiyede sörloth melek kalır emrenin yanında

76
MERT:

trabzonsporlu bir taraftar olarak geçtiğimiz sezonun üç büyüklerinin vasat oynadıkları bir ortamda trabzonun kötünün iyisi bir futbolla bu kazmanın elbette gol atması onun kaliteli olduğunu gösteremezdi. ki transfer olduğunda da leipzig de varlık gösteremeyeceğini de söylemiştim öyle de oldu.

Yanıtla57
Hacı:

Sen varya kralsın, bu bilmişliklerinle Real Madridin dikkatini çekersin??

04
bilmişsin:

sana madalya takmak lazım kral

04
Dahisin:

Bence sen dahisin adamın attığı golleri tekrar izle gozlukle

02
Cihangir6161:

Vallahi 6saray ve 7bahcede trabzonun umrunda degil..sıra numarası alsin bir köşede beklesinler..

Yanıtla101
1907:

Sen git yüzüncü yıl hazırlıklarına başla yüzüncü yılınıza şunun şurasında ne kaldı rum61

17
1234:

fener ne zaman salça olacak diye merak ediyordum

Yanıtla54
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title