Haberler

Galatasaray Efsanesi Cevad Prekazi'den Belhanda'ya Tepki: Böyle Futbolcu Olmaz

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Cevad Prekazi, katıldığı canlı yayında Younes Belhanda'ya ateş püskürdü. Prekazi, "Belhanda gibi futbolcu görmedim. Öyle futbolcu olunur mu ya? Sahada yürüyor resmen." dedi.

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Prekazi, " Galatasaray'ı ligde iyi bulmuyorum. Bana göre ligdeki en iyi kadroya sahip ama iyi oynamıyorlar. Galatasaray maçlarında sahada iki topa ihtiyaç var. Galatasaray'da en beğendiğim oyuncular Feghouli ve Ndiaye." dedi.

Galatasaray Efsanesi Cevad Prekazi'den Belhanda'ya Tepki: Böyle Futbolcu Olmaz

"JAPON'A BAK MESELA İKİ KALP VAR ADAMDA"

Prekazi, "Galatasaray'ın deplasmanda iyi oynadığını ben görmedim. Evde maçları izliyorum ben. Rezil oynuyor deplasmanda. Belhanda gibi futbolcu görmedim. Öyle futbolcu olunur mu ya? Sahada yürüyor resmen. Belhanda babasına bile pas atmaz. Japon'a bak mesela. Nagatomo... İki kalp var galiba adamda. Durmadan koşuyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Prekazi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Hacı Bekir:

Doğru söylüyon Prekazi. Adamm resmen yürüyor. Birde adama 10 numara vermişler. Yazık

Yanıtla015
HADİ GARİ:

geldiğinden beri sevmedim belhanda yı, yaşlı sneider 2 tane belhanda ederdi.

Yanıtla213
hayde garee:

2 tanede maaş yapar. akilli adam.

21
azo:

Çok şükür kral çıplak diyen biri çıktı. . . geldiğinden beri rezil bir oyun sergileyen Belhanda kazmasını savunup bana sallayan kazmalar, Prekazi ye de sallayın bakalım şimdi !!!

Yanıtla012
ŞAPKACI:

DOĞRU SÖYLÜYOR OLABİLİR FAKAT KUPA MAÇINDA 3-0 DAN 3-4 YENİLDİĞİMİZ FENER MAÇI BU ADAMIN ESERİDİR. HEM 3-0 A KADAR DALGA GEÇMESE 5/0 I BİZ YAKALARDIK HEMDE 2. RAYININ BAŞINDA LAUBALİLİĞİNDEN KIRMIZI KART GÖRÜP 10 KİŞİ BIRAKMASA İDİ TAKIMI BU TARİHİ LEKE ALNIMIZA SÜRÜLMEZDİ. AYNISINIDA BU SEZON 2-0 DA 2-2 YE GELEN MAÇTA TAÇ İÇİN HAKEME KÜSTÜM DEYİP OTURAN BELHANDANIN YAPTI, BELKİ O MAÇTADA 4 Ü 5 İ YAKALAYACKTIK. YEDİĞİNİZ HARAM OLSUN.

Yanıtla110
Kılıç bey:

O yürüyor dediğin futbolcu bak bakalım gs ''ye kaç maç aldı sayesinde kaç puan topladı ya milyon dolara aldıkları sözde forvet hemde kasımpaşa''da 20 gol atmış gs''ye kaç puan getirdi esas takımı bozan terim dir ama nedense kimse terimi eleştiremiyor neden acaba?

Yanıtla25
MTT:

daha dur tosunum Diagne kaç maç oynadı Belhandaya gösterilen sabırın onda biri olmadı daha Diagneye

01
gaddar:

Sen git adına uygun bir spor dalı izle. . Eskrim mesela !!!! Toptan anlasan Belhanda ya topçu demeye utanman gerekir!!!

01
ALİ KOÇ:

ADAM HAKLI. DAĞILIN BEYLER :)

Yanıtla05
SUSSS:

Ali veli adamı yapma deli. Tam bir cahillik yazdiklarin. Belli hangi takimli olduğun SUSSS

Yanıtla31
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title