Haberler

Sağ bek transferinde mutlu son! Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı

Güncelleme:
Abone Ol

Sağ bek transferi için yoğun mesai harcayan Galatasaray, Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i 9 milyon euroya kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, 5 yıllık sözleşme imzalanan 21 yaşındaki futbolcuya sırasıyla 900 bin euro, 1 milyon euro, 1.1 milyon euro, 1.2 milyon euro ve 1.35 milyon euro maaş ödenecek.

Galatasaray, uzun süredir çaba sarf ettiği sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı!Sarı-kırmızılılar, Kopenhag'dan Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'i kadrosu kattı.

BONSERVİSİ 9 MİLYON EURO

Cimbom, Kopenhag'a 9 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. KAP'a yapılan açıklamada, ""Profesyonel futbolcu Elias Jelert Kristensen ve kulübü F.C. Kobenhavn ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış 6 eşit taksitte 9.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Sağ bek transferinde mutlu son! Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı

SÖZLEŞME DETAYLARI

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamanın devamında 5 yıllık sözleşme imzalanan Jelert'e sırasıyla 900 bin euro, 1 milyon euro, 1.1 milyon euro, 1.2 milyon euro ve 1.35 milyon euro maaş ödeneceği belirtildi.

Sağ bek transferinde mutlu son! Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı

ELIAS JELERT KİMDİR?

Futbol kariyerine Kopenhag'ın altyapısında başlayan Elis Jelert, 2022'de A takıma yükseldi. Kopenhag'da altyapı dahil 138 maça çıkan 21 yaşındaki sağ bek, 3 gol ve 13 asist kaydetti. Jelert, Danimarka Milli Takımı'nda 3 maçta forma giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Kopenhag Kopenhag Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Veysel null:

Batshuayi transferi benim gözümde çöp bir transfer idi. Ama ELİAS Jelert transferi beni tatmin etti doğrusu. Bu transferin kaliteli olacağından hiç şüphem yok. Takıma adapte olursa boey den daha iyi bile olabilir.Bu transfer hoşuma gitti :)

Yanıtla524
Ahmet Melih ALEMDAR:

Geçen sene Şampiyonlar Ligi nde hücum anlamında iyi işler çıkardı. Ama defansif anlamda biraz zayıf. Ama yaşının genç olması nedeniyle geliştirilebilir.

Yanıtla420
Mert Shahin:

138 maçta 3 golmü? gerçekten iyiymiş...

Yanıtla175
kadir tutar:

ferdi kadıoğlu nun kaç golü var kariyerinde 5 mi 6 mı? ama ferdi 50 milyon size göre dimi, komiksiniz harbiden bu fbliler hep aynı

817
Nuri Aga:

Kadir tutar bal yapmadık arıya kimse 50 milyon vermez. Bugün Acun diyor ki 30 milyon verdiler vermedik diyor. Ulan 30 milyon verseler takla atar fener. Haaa ülkede 30 milyonluk yerli oyuncu da yok yani yemezleeer

67
Arif Karpuzoğlu :

Oh be sonunda vek gelmiş

Yanıtla28
Cengiz Aktaş:

Bir futbolcunun mevkisi ne olursa olsun kaleci hariç tabii, skora olan katkısına bakarım. Bir sağ bek için de neredeyse 140 maçta 16 (ortalama 8 maçta bir katkı yapmış) gole katkıda bulunması düşük bir istatistik. Açıkcası içime sinmedi bu transfer bir Galatasaraylı olarak. Umarım beni yanıltır ve şaşırtır.

Yanıtla14
Oliver:

Angelino geldiğinde Avrupa'nın son 7 yılın en çok gol katkısı veren beki olarak geldi bize. Hiçbir şey yapamadı ve 5 ay sonra yolladık, belli olmuyor o işler ama hakkımızda hayırlısı

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title