Haberler

Galatasaray Emre Uğur Uruç'u Transfer Listesine Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Adanaspor forması giyen ve "yeni Gökhan Gönül" olarak lanse edilen Emre Uğur Uruç'un transferi için girişimlere başladı.

Sezon sonunda Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Martin Linnes ile birlikte sağ kanadı teslim edeceği oyuncuyu buldu. Adanaspor'da forma giyen 1994 doğumlu ve 'yeni Gökhan Gönül' olarak gösterilen Emre Uğur Uruç. Adanalı olan ve Adanaspor forması giyen Uğur için girişimlerine başlayan Galatasaray, bonservis bedeli yükselmeden bu oyuncunun transferini bitirmeyi hedefliyor.

Bilindiği üzere Galatasaray yönetimi, yurtdışından getireceği isimlerin yanı sıra Türkiye'nin dinamiklerini bilen yıldızları da kadrosuna katmayı hedefliyor. Galatasaray bu doğrultuda Edin Visca, Hugo Rodallega, Badou Ndiaye gibi isimleri de transfer listesine dahil etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Galatasaray Emre Uğur Adanaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Hakan:

Cincon bulsa bulsa tarlada hıyar bulur

Yanıtla2518
ciguli:

hıyar sana lazım olur. . sen hıyarı çoook seversin. .

13
doğruyu söylerim:

bu gökhan gönül çok iyi idiyse neden Avrupa takımları almadı?. . gökhan da fizik yok, kondüsyon yok . . büyük takım oyuncusu değil. . küçük takım oyuncusu. . fener büyük takım değil. . kapıkuleyi daha geçemedi. . mahalle takımı Bragayı geçemedi. . kaç yıldır ön elemeyi geçip şampiyonlar ligine kalamayan fener büyük takım olamaz. . Büyük takım Avrupa da kupa kaldırır. .

Yanıtla1718
tırıvırı:

Ahaha çok güldüm ulan bu habere Sabri içinde Yeni Emre Bölezoğlu denilmişti ikinci Sabri vakası geliyor :)) KİMSE GÖKHAN GÖNÜL OLAMAZ AKILLI OLUN !

Yanıtla258
kle:

kusura bakmayın ama biz gökhan gönül karakterinde asla fotbolcu bulamayız . .

Yanıtla224
dede:

karakter lazım değil futbolu önemli bak hamit de karakterli ama bir işe yaramıyor

46
FENERLI-1:

GOKAN GONUL DUNYADA BİR İKİDENEDİR TURKİYEDE BUNDAN SONRADA OLAMAZ BELKE NE VAKİT OLSADA YENE FB-de olur

Yanıtla1410
Aydınfb:

Kulüpteki aşçının parasını veremiyorsunuz transfer yapacagız diyorsunuz,borç yiğidin kamçısıdır,borcum borç ne inkâr ederim ne öderim devam cinconlar gene fukara edebiyatına devam.

Yanıtla811
cimkoyar:

fenerin borcu cimbomdan kat kat büyük. . Aziz saklıyor gidince fenerin borcunu göreceksin. . cimbomun bir adası var ki cihanı değer, paha biçilmez. . Bir rivası var ki bütün kadıköy semtini kapsar. .

816
yunaklı:

Yabancı transferi serbest iken Türk oyuncular yaramaz. Bunu alırsın, hemen gs geldim büyük oyuncu oldum diye kendisini geliştirmeyecektir. Şımaracaktır.

Yanıtla214
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title