Haberler

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Sakaryaspor altyapısında forma giyen kaleci Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Ercan Şirin'i renklerine bağladı.

Galatasaray kulübünün altyapı akademisi, Sakaryaspor'un 16 yaşındaki kalecisi Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Ercan Şirin'i transfer etti.

Galatasaray, genç savunma oyuncusu Ercan Şirin ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Gençlerbirliği'ne bu futbolcu için yetiştirme bedeli ödeneceği öğrenildi.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı(Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Ercan Şirin)

EMİRCAN SEÇKİN'İN 1-2 YILA A TAKIM SEVİYESİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR

Hazırlık maçında Galatasaray'a karşı görev alan genç file bekçisi Emircan Seçkin'in, 1-2 sene içerisinde A takım seviyesine çıkması bekleniyor.

Galatasaray, Futbol Akademisi bu sezon Mirza Cihan, Malik Karaahmet, Emircan Seçgin, Murat Şenel ve Ata Öztürk'ü de transfer etmişti.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı(Galatasaray'ın, Sakaryaspor'dan transfer ettiği Emircan Seçkin)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Turan:

Keşke gerçekten gençlere önem veriliyor olsa ama maalesef büyük takımlar sadece para olmadığı için gençlere yöneldi

Yanıtla016
MANE:

Galatasaray bu sene sıfır çeker evine döner

Yanıtla54
G.S:

Gecen sezon da sífir ceker demişlerdi. me oldu?

00
yorumcu:

yazın başında gomis teklif varken satılmalı dediğimde bana fb li bjk li diye hakaret edenler nerdeler? (bu arada Fanatk GS liyim ve fb li bkj li bana göre hakarettir)

Yanıtla25
osman:

Gençlerin önünü acmak lazım

Yanıtla07
Adınızı YazınZZZ:

Ya olmayan beyninizle futbol falan izlemeyin yormayın o boş beyninizi. Bu çocuklar Gs yi gruptann mı çıkaracakmış. . Sizin gibi futbol cahili insanları memnun etmek için alınan çöpler yüzünden batıyor kulüpler. Siz çenenizi kapatıcaksınız ve Türk kulüpleri artık para kazanmaya çalışacak. Para oldumu başarı geliyor.

Yanıtla60
trombosit:

galatasaray ş. liginde 4 puan alıp sonuncu olacak grupta bunu yazıyorum not edin sonra kahinmiydi o yorumu yazan dersiniz

Yanıtla50
BÜŞRA:

iyi iş

Yanıtla04
www:

Gençlere şans vermek lazım . .

Yanıtla04
erdall:

BELHANDAYI ovmus durmussunda arkadasım kaç sezondur takıma ne faydası oldu. ya nazını cekiyoz ya cazını, gomis dediğin adam 39 da gol atsa karakter yok olsa akhisar macında belli olurdu. bu gomisten bu sene faydalanacağımıza inanıyormusun cidden, bence sen futbol bilgini bir gözden geçir derim.

Yanıtla03
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title